• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η Peugeot έβαλε τη Ρόδο στην «πρίζα»

1.282 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/9/2020

Επιβλητική η παρουσία της Peugeot στη Ρόδο, μέσω του επίσημου διανομέα της φίρμας στο «σμαραγδένιο νησί», στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020».

PEUGEOT: Νέο 3008 με premium χαρακτήρα & τεχνολογία

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ: Βρες ΕΔΩ τιμές, νέα μοντέλα, κόστος χρήσης & όλα όσα πρέπει να ξέρεις


Ξεχωριστή παρουσία σε μια μοναδική εκδήλωση που διοργανώθηκε απο τον Δήμο της Ρόδου με θέμα την ηλεκτροκίνηση είχε η εταιρεία Παρασκευά Μαρία ΕΠΕ, Επίσημος Διανομέας της Peugeot στη Ρόδο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020», η οποία έχει φέτος στόχο την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων για όλους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκε έκθεση στην οποία παρουσιάστηκαν αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, πατίνια, ποδήλατα μηχανές και αμαξίδια.
 
Η εταιρεία Παρασκευά Μαρία ΕΠΕ παρουσίασε τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Peugeot e-208 και Peugeot 2008 τα οποία έχουν ήδη κατακτήσει το αγοραστικό κοινό, καθώς η γαλλική μάρκα κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων απο τις αρχές της χρονιάς έως και το τέλος του Αυγούστου. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Peugeot, αλλά και να ενημερωθεί εκτενώς απο το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας για τα μοναδικά οφέλη τους.  
 
Την εκδήλωσε τίμησαν με την παρουσία τους κυβερνητικά στελέχη μεταξύ των οποίων η κυρία Σδούκου, Γ.Γ. Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και πλήθος ανώτατων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Παρασκευά Μαρία ΕΠΕ κατέχει κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στα Δωδεκάνησα, με πάνω απο 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ μετράει πολλαπλές επιτυχίες και συνεχείς πρωτιές στην τοπική αγορά.

59 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  208