6 φωτογραφίες »

Η επιλογή αυτή της βρετανικής μάρκα προσφέρεται αποκλειστικά στις «Black Badge» εκδόσεις.

Η Rolls-Royce «φωτίζει» με νέον τα μοντέλα της

1.586 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2020)

Η Rolls-Royce θέλησε να φωτίσει ακόμα περισσότερο τα μοντέλα της και το πέτυχε επιλέγοντας να τους προσφέρει μια σειρά από νέον εξωτερικούς χρωματισμούς, που τα καθιστούν πολύ πιο φανταχτερά απ ότι τα έχουμε συνηθίσει.


Η επιλογή αυτή της βρετανικής μάρκα προσφέρεται αποκλειστικά στις «Black Badge» εκδόσεις και διατίθεται για τις Dawn, Wraith και Cullinan Black Badge. Όπως ανακοίνωσε η φίρμα η σειρά Neon Nights περιλαμβάνει τρεις μοναδικές αποχρώσεις, καθεμία εμπνευσμένη από τη φύση.
 
Το Lime Rock Green που καλύπτει το αμάξωμα της Wraith αντλεί την έμπνευσή του από τον αυστραλιανό πράσινο δενδροβάτραχο. Το χρώμα Eagle Rock Red της Dawn μιμείται ένα αειθαλές δέντρο που προέρχεται από τη Χαβάη και τέλος το Mirabeau Blue της Cullinan προέρχεται από ένα είδος εξωτικής πεταλούδας που βρίσκουμε στην περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.
 
Και τα τρία αυτοκίνητα έχουν αντίστοιχες εσωτερικές πινελιές για να ταιριάζουν με τα έντονα χρωματισμένα εξωτερικά τους, ενώ φυσικά το εσωτερικό συνεχίζει να παρέχει την πολυτέλεια που βρίσκουμε και στις κανονικές εκδόσεις.
 
Οι τρεις χρωματισμοί Neon Nights διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ για απεριόριστο αριθμό μονάδων, αλλά η Rolls-Royce είπε πως για τον υπόλοιπο κόσμο θα κατασκευάσει από τρεις μονάδες κάθε αυτοκινήτου. Άρα όποιος ενδιαφέρεται εκτός ΗΠΑ θα πρέπει να βιαστεί.

Toyota
test center