3 φωτογραφίες »

Το bodykit της Liberty Walk δεν είναι φθηνό σε καμιά περίπτωση.

H Supra της Liberty Walk

2.149 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

To βελτιωτικό πακέτο της Liberty Walk είναι ό,τι πιο ακραίο έχουμε δει μέχρι στιγμής για τη νέα Supra. Πώς σας φαίνεται;

Eάν βλέπεις τη νέα Τοyota Supra και θεωρείς πως δεν είναι αρκετά μυώδης και επιθετική σε εμφάνιση, τότε η Liberty Walk έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος ειδικεύεται στην βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης των αυτοκινήτων και έτσι δεν δίστασε να βάλει στο στόχαστρό του και το νέας γενιάς ιαπωνικό sportscar. Έτσι, είναι σε θέση τώρα να παρουσιάσει το widebody kit που ετοίμασε κάνοντας λόγο επίσης πως είναι διαθέσιμο τόσο στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας όσο και στις ΗΠΑ.

Ο πρόβολος εξοπλίζεται με νέο προφυλακτήρα και ένα πολύ ακραίο διαχύτη ενώ το νέο καπό και οι ενισχυμένοι θόλοι είναι αρκετοί για να μετατρέψουν την Supra σε «όπλο». Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί φυσικά αλλά συνεχίζονται και στο υπόλοιπο αμάξωμα με πλαϊνές ποδιές, διαχύτη πίσω και μια τεράστια αεροτομή πίσω που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Το bodykit της Liberty Walk δεν είναι φθηνό σε καμιά περίπτωση αφού στις ΗΠΑ προσφέρεται από 14.850 ευρώ ή 15.950 ευρώ ανάλογα με το υλικό με το οποίο θέλει ο ενδιαφερόμενος να κατασκευαστεί το kit ενώ, αν ο πελάτης θέλει και ανθρακονημάτινο καπό, η τιμή μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 19.000 δολάρια.

Αλλαγές στο μηχανικό σύνολο της Supra δεν έχουν ανακοινωθεί, άρα κάτω από το καπό θα βρίσκονται το 2λιτρο ή το 3λιτρο μοτέρ του εργοστασιακού μοντέλου.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green