• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Τesla ζητούσε 13.500€, το έφτιαξε με μόλις 600€ σε συνεργείο

5.159 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/7/2021

Ο ιδιοκτήτης ενός Model 3 έφυγε τρέχοντας όταν η Tesla του είπε πως πρέπει να δώσει 13.500 ευρώ για να επιδιορθωθεί μια ζημιά στο αυτοκίνητό. Τελικά, το έφτιαξε με 600 ευρώ σε ανεξάρτητο συνεργείο.

Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας ιδιοκτήτης Tesla Model 3 όταν άκουσε πως πρέπει να πληρώσει σχεδόν τα μισά λεφτά που έδωσε για να αγοράσει το αυτοκίνητο του, ώστε να διορθώσουν την ζημιά που προκλήθηκε σε ένα άτσαλο πέρασμα του. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο ιδιοκτήτης του Tesla πέρασε για κακή του τύχη πάνω από θραύσματα και προκάλεσε ζημιά στο σύστημα ψύξης της μπαταρίας του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή του ψυκτικού υγρού. Ο άνδρας σκέφτηκε πολύ σωστά και επισκέφτηκε το επίσημο συνεργείο της Tesla για να εξετάσουν τι συνέβη και να το διορθώσουν. Εκεί όμως άκουσε πως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί να διορθωθεί και αναγκαστικά πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρη η μπαταρία με το συνολικό κόστος να φτάνει τα 16.000 δολάρια (13.500 ευρώ).

Ο κάτοχος του αυτοκινήτου, όπως είναι λογικό, κοίταξε έπειτα αν υπάρχει κάποιος να του δώσει μια δεύτερη γνώμη και τελικά βρήκε ένα συνεργείο που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά οχήματα. Εκεί, με μια πατέντα και χρησιμοποιώντας υλικά που θα μπορούσε να βρει κανείς πολύ εύκολα στο κατάστημα της γειτονιάς του, οι μηχανικοί κατάφεραν να διορθώσουν την ζημιά και να κάνουν ξανά το Model 3 πλήρως λειτουργικό. Το συνεργείο ζήτησε συνολικά από τον ιδιοκτήτη 700 δολάρια (600 ευρώ), κυρίως λόγω των δύσκολων και εξειδικευμένων εργασιών που έπρεπε να γίνουν.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του ιδιοκτήτη; Θα δίνατε τα μισά λεφτά που πληρώσατε για να το αγοράσατε για την διόρθωση της ζημιάς ή θα επιλέγατε να γίνει μια καλή πατέντα σε μη επίσημο συνεργείο για ψίχουλα;


 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tags: TESLA