• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την επερχόμενη Toyota Supra.

Έντονοι ώμοι στο πλαϊνό του πίσω μέρους οι οποίοι καταλήγουν στα στρογγυλά LED φωτιστικά σώματα.

Πολλά στοιχεία από την BMW φαίνεται να έχει δανειστεί η Supra.

Κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες είναι ο μοχλός που θυμίζει έντονα το σύστημα ελέγχου iDrive της BMW.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι δυο απολήξεις της εξάτμισης, όπως και τα φωτιστικά σώματα.

Ακόμα και με το βαρύ καμουφλάζ η Supra φαίνεται να έχει κάποιοι κοινά στοιχεία με το FT-1 Concept, αλλά με πιο συγκρατημένο σχεδιασμό.

H Toyota Supra στο δρόμο

2.914 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/9/2016

Το έντονο παρασκήνιο που επικρατεί γύρω από το όνομα «Toyota Supra» ξεκινά να επιβεβαιώνεται μετά και τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που το δείχνουν στο δρόμο με βαρύ καμουφλάζ.

 
Η Toyota είχε φροντίσει πριν μικρό χρονικό διάστημα να κατοχυρώσει την ονομασία «Supra» στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας (European Union Intellectual Property Office) κάνοντας σαφές ότι το νέο sportscar, που εξελίσσουν από κοινού οι Toyota και BMW, στην ιαπωνική εκδοχή του θα ονομάζεται Supra. Το θρυλικό μοντέλο, δηλαδή, μετά από μία «ανάπαυση» που ξεκίνησε το 2002, θα αποκτήσει τελικά και 5η γενιά.

Οι φήμες επιβεβαιώνονται μετά και την εμφάνιση των πρώτων κατασκοπευτικών φωτογραφιών της επερχόμενης Toyota Supra, που ακόμα και με βαρύ καμουφλάζ δείχνει να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το FT-1 Concept, που είχε παρουσιαστεί το 2014.


Κάποιοι θα ρωτήσουν, γιατί να είναι Toyota Supra και όχι η BMW Z5 το εικονιζόμενο sportscar; Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Z5 θα είναι κάμπριο, ενώ το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις εικόνες, όπως φαίνεται ξεκάθαρα είναι coupe.

Η σχεδίαση της Supra φαίνεται πως δεν έχει τα τόσο έντονα χαρακτηριστικά του FT-1 Concept της ιαπωνικής φίρμας, εν τούτοις χαρακτηριστική είναι η έντονη καμπύλη της μάσκας εμπρός, αλλά και οι τονισμένοι «ώμοι» στα πλαϊνά του οπίσθιου μέρους που καταλήγουν σε στρογγυλά LED φωτιστικά σώματα.
  
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί τέλος το εσωτερικό της Supra, το οποίο παρατηρώντας τις φωτογραφίες, έχει έντονα BMW στοιχεία στο ταμπλό, από όσα μπορούν να είναι ορατά λόγω του καμουφλάζ. Επιπλέον, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες είναι ο μοχλός που θυμίζει έντονα το σύστημα ελέγχου iDrive της BMW.

Tags: TOYOTA SUPRA
 
  • Πειραιωτης

    Μακαρι η γραμμες της να κρυβουν κατι εντυπωσιακο,αν και δεν ανησυχω γιατι στο κορυφαιο τους μοντελο οι ανθρωποι της toyota θα κανουν οπωσδηποτε απιστευτη δουλεια,και να ενσωματωσουν την εξαιρετικη εσωτερικη σχεδιαση του πρωτοτυπου οσο το δυνατον περισσοτερο και στο παραγωγης.

     

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ