5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επόμενη Alfa Romeo θα είναι κομψή και σπορ

7.061 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2021)

Η Alfa Romeo θα φέρει στην αγορά νέα μοντέλα τα επόμενα χρόνια και το αυτοκίνητο που βλέπετε θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά, εάν οι Ιταλοί αποφάσιζαν να επενδύσουν σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

Η κατηγορία των premium αυτοκινήτων αυτή την στιγμή κυριαρχείται από τρεις γερμανικές εταιρείες τις Mercedes, Audi και BMW, ωστόσο πολύ θα θέλαμε να δούμε την Alfa Romeo να επιστρέφει στις παλιές της δόξες με πολλά νέα μοντέλα  που θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν τα γερμανικά.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η M2 της Alfa Romeo
Ο σχεδιαστής Guilherme Araujo φαίνεται πως επιθυμεί το ίδιο και για αυτό δημιούργησε ένα αυτοκίνητο ψηφιακά για να δείξει πως θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο μοντέλο της ιταλικής φίρμας, εάν οι Ιταλοί αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα σπορ μοντέλο στα πρότυπα της BMW M2.

Φουτουριστικό και κομψό
To ψηφιακό αυτοκίνητο έχει ονομαστεί GTS και χαρακτηρίζεται από ρετρό σχεδίαση που έχει εμπνευστεί από τις Alfa Romeo περασμένων δεκαετιών. Μπροστά βλέπουμε δύο μεγάλα LED φώτα που συνδυάζονται με την γνωστή τριγωνική γρίλια της φίρμας και έναν φουτουριστικό και κοφτερό προφυλακτήρα. Το αμάξωμα του αυτοκινήτου αποτελείται από μεγάλες επιφάνειες, ωστόσο είναι αρκετά μυώδες χάρη στους μεγάλους θόλους πάνω από κάθε τροχό. Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση του αυτοκινήτου είναι αρκετά συντηρητική καθώς τα φωτιστικά σώματα είναι δύο LED ράβδοι και ο πίσω διαχύτης είναι διακριτικός.

Θα ταίριαζε γάντι ο V6 της Giulia QV
Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής δεν ασχολήθηκε με το να προτείνει κάποιο μοτέρ για το αυτοκίνητο, ωστόσο θα λέγαμε πως ο twin-turbo V6 της Giulia Quadrifoglio θα ήταν ιδανικός για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ωστόσο η φίρμα, είναι πολύ πιθανόν να εξηλεκτρίσει τα μοντέλα της στο μέλλον. Αυτό σημαίνει πως μια Alfa Romeo σαν και αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες, θα ερχόταν στην αγορά είτε με υβριδικό κινητήριο σύνολο είτε ως 100% ηλεκτρική.

Η Alfa Romeo του 2025!
Η Alfa Romeo θα φέρει στην αγορά νέα μοντέλα τα επόμενα χρόνια και το αυτοκίνητο που βλέπετε θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά.
Θα θέλατε να δείτε μια τέτοια Alfa στον δρόμο; Είναι όμορφη ή μήπως παραείναι φουτουριστική;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto