Τα σχέδια προέρχονται από τον Zsolt Szabo.

Στο πίσω μέρος οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκονται εκεί, αφού δεν υπάρχει κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Πριν από λίγους μήνες, η Porsche ανέφερε ότι οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Boxster και Cayman είναι μια πολύ καλή ιδέα για το μέλλον.

Η ηλεκτρική Porsche 718 Cayman;

2.347 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Η Porsche όπως όλα δείχνουν θα καταστήσει αμιγώς ηλεκτρική τη νέα 718 Cayman και ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής παρουσίασε την εργασία του για την εξωτερική εμφάνιση του νέου σπορ μοντέλου.

Τα σχέδια προέρχονται από τον Zsolt Szabo, ο οποίος λαμβάνοντας κατά νου πως η επόμενη γενιά των κεντρομήχανων σπορ αυτοκινήτων της Porsche θα είναι αμιγώς ηλεκτρική πρόσφερε ένα αντίστοιχο εξωτερικό στην 718 Cayman. Φυσικά δεν πρόκειται για επίσημα σχέδια, όμως είναι μια πρώτη ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο.
 
Ο καλλιτέχνης έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον πρόβολο όπου τα LED φωτιστικά σώματα αποτελούνται από τέσσερα διαφορετικά μικρότερα κομμάτια, τα οποία ανάμεσά τους φιλοξενούν μία πολύ λεπτή λωρίδα. Παράλληλα τα LED φώτα ημέρας διαιρούνται σε επτά διακεκομμένες μικρές γραμμές που «τρέχουν» διαγώνια στον πρόβολο του μοντέλου. Τέλος στις δύο άκρες βλέπουμε να έχουν εγκατασταθεί δύο μεγάλοι αεραγωγοί που ενσωματώνουν ένα ακόμα φωτιστικό σώμα.
 
Στο πίσω μέρος αξίζει να σημειωθεί πως οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκονται εκεί, αφού δεν υπάρχει κινητήρας εσωτερικής καύσης. Ωστόσο εδώ να σημειώσουμε πως την ίδια λογική ακολούθησε και το πρωτότυπο της Taycan.      
 
Τέλος να θυμίσουμε πως πριν από λίγους μήνες, η Porsche ανέφερε ότι οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Boxster και Cayman είναι μια πολύ καλή ιδέα για το μέλλον. Μάλιστα έγινε λόγος πως αυτά τα μοντέλα πιθανότατα δε θα βασίζονταν στην ίδια πλατφόρμα που στηρίζει την Taycan και το επερχόμενο Audi e-tron GT, αλλά μια νέα αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει ότι το λανσάρισμά τους θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο το 2022.

SPRING SEAT
4green