Η καλλονή Alfa Romeo Stelvio... «τουμπανιάστηκε»
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η καλλονή Alfa Romeo Stelvio... «τουμπανιάστηκε»

6.149 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2022)

Ποιος είπε ότι η Alfa Romeo Stelvio δεν μπορεί να γεμίσει μύες και να τους συνδυάσει με τον πάντα κομψό και ελκυστικό χαρακτήρα της;

Δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη

Δεν «σηκώνει» συζήτηση πως η Alfa Romeo Stelvio είναι ένα από τα πιο σπορ SUV είτε μιλάμε για κάποια από τις απλές εκδόσεις είτε για την έκδοση Quadrifoglio. H εξωτερική του σχεδίαση είναι ελκυστική αλλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι περισσότερο κομψή και λιγότερο δυναμική. Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία SD Carbon δημιούργησε το δικό της πακέτο για το ιταλικό SUV, κάνοντάς το να μοιάζει σαν να βγήκε από κάποια Fast and Furious ταινία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με ενισχυμένα φτερά, νέους διαχύτες και πίσω αεροτομή

Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες, το πρώτο πράγμα στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι πως η Stelvio εξοπλίζεται τώρα με μεγαλύτερα φτερά από ενισχυμένο με μικροίνες πλαστικό. Ακόμα, υπάρχουν καινούριες ζάντες που πλέον έχουν μεγαλύτερη απόσταση από τους άξονες χάρη στη χρήση αποστατών, ανθρακονημάτινοι διαχύτες μπροστά και πίσω, νέο καπό με αεραγωγό, πλαϊνές ποδιές και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Το πακέτο για την Quadrifoglio από την Deranged

Οι παραπάνω αλλαγές αφορούν τις βασικές εκδόσεις της Stelvio, ωστόσο μια βρετανική εταιρεία με όνομα Deranged δεν δίστασε να κάνει μερικές αλλαγές και να το προσφέρει η ίδια, αυτή την φορά για την Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. H Deranged έδωσε στη Stelvio 22άρες Vossen ζάντες αλλά δεν προχώρησε σε καμιά αναβάθμιση του twin-turbo 2,9 λτ. κινητήρα που αποδίδει εργοστασιακά 510 άλογα.

Δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη
- Με ενισχυμένα φτερά, νέους διαχύτες και πίσω αεροτομή
- Πλαϊνές ποδιές και νέο γραμμωμένο καπό
- Πάνω σε 22άρες ζάντες η Quadrifoglio
Πώς σου φαίνονται οι βελτιώσεις που έλαβε η Alfa Stelvio; Συμφωνείς ότι γίνεται ακαταμάχητη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
Hyundai