Autocheck 2017

Autocheck 2017

Η κατάταξη του Autocheck

5.859 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2017)

Απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία Autocheck, με τη Hyundai να λαμβάνει το βραβείο για τη μεγαλύτερη ικανοποίηση και την Peugeot το βραβείο της μάρκας της χρονιάς.

Απονεμήθηκαν τα φετινά βραβεία Autocheck τα οποία προκύπτουν από μια έρευνα που δίνει φωνή στον καταναλωτή και μπορεί να εκφράσει τα παράπονά του, αλλά την ίδια στιγμή αναδεικνύει τις εταιρείες που κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, αφού παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να τις επιβραβεύσει, για την προσπάθειά τους αυτή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επομένως έχουμε απόψε 2 σημαντικά βραβεία για τις 2 εταιρείες που ξεχώρισαν στην έρευνα αυτή.
Το πρώτο βραβείο αφορά τις πράσινες αναφορές.
Για να φτάσει κάποιος να κάνει πράσινη αναφορά, σημαίνει ότι το αυτοκίνητο που αγόρασε, ξεπέρασε τις προσδοκίες του. Ήταν πολύ καλύτερο από ότι περίμενε και αισθάνεται την ανάγκη να το εκφράσει, διότι θέλει να το μάθουν όλοι.

Υπάρχει λοιπόν μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί εδώ και 4 χρόνια στο τομέα αυτό και οι επιδόσεις της κάθε χρόνο αγγίζουν το άριστα 100%, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν όλες οι αναφορές της κάθε χρόνο είναι πράσινες.
Δεν έχει δηλαδή δυσαρεστημένους κατόχους. Είναι δυνατόν; Και όμως.

Το βραβείο για τη μεγαλύτερη ικανοποίηση κατόχων πάει λοιπόν στην Hyundai.

Tο δεύτερο βραβείο, έχει σχέση με τις κόκκινες αναφορές. Όταν κάποιος αισθάνεται απογοητευμένος από το αυτοκίνητο που αγόρασε, εκφράζει την απογοήτευσή του με μια κόκκινη αναφορά.
Δικός μας στόχος είναι να σταματήσουν τελείως οι κόκκινες αναφορές. Να είναι όλοι οι κάτοχοι ευχαριστημένοι από τα αυτοκίνητά τους και τις υπηρεσίες After Sales που απολαμβάνουν.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, που δείχνει και το βάθος της έρευνας, είναι ότι για 4 χρόνια τώρα, οι μάρκες που πρωταγωνιστούν σε κόκκινες αναφορές είναι οι ίδιες και με τα ίδια ποσοστά κάθε χρόνο.
Δε θα μπορούσε εξάλλου να είναι αλλιώς. Πως μπορείς να εμποδίσεις 100 ή 200 ή 300 χιλιάδες κατόχους από το να κάνουν κόκκινη αναφορά;
`Αξίζει λοιπόν πραγματικά επιβράβευση η Peugeot, σαν μάρκα της χρονιάς. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και για αυτό ανακηρύχθηκε μάρκα της χρονιάς για το Autocheck 2017.

ΝΕΟ Best Moto 2017: Ψηφίστε & ΚΕΡΔΙΣΤΕ για πάντα 4 Super μοντέλα

Ψηφίστε την καλύτερη μοτοσυκλέτα & το καλύτερο Scooter για το 2017 ΕΔΩ

Κερδίστε:

  • 1 KTM DUKE 390 ABS
  • 1 YAMAHA TRICITY 125 ABS
  • 1 KYMCO AGILITY 16+ 125
  • 1 KAWASAKI ATHLETE 125
  • & δεκάδες ακόμα δώρα
 Μάθε πως ΕΔΩ
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto