Η ισχύς πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνολικής απόδοσης 130 ίππων.

Η μέγιστη τελική του ταχύτητα είναι σχετικά μικρή.

Σε διαστάσεις πάντως το K-One είναι λιγο μικρότερο από το crossover της γερμανικής μάρκας.

H κινέζικη «GLA»!

2.804 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2018)

Το κινέζικο αντίγραφο πάντως είναι ηλεκτρικό αν και διαθέτει στο πίσω μέρος ψεύτικες απολήξεις εξάτμισης. Γνωρίστε το!

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως επειδή οι κινέζικες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων δεν έχουν τις τεχνικές βάσεις για να ακολουθήσουν τις ευρωπαϊκές, τις κορεάτικες και τις ιαπωνικές φίρμες, τείνουν να αντιγράφουν την σχεδιαστική γραμμή γνωστών μοντέλων με σκοπό να προσελκύσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο μοντέλο αυτό με την ονομασία K-One, καθώς δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να δει κάποιος ότι μοιάζει σημαντικά με την Μercedes-Benz GLA. Σε διαστάσεις πάντως το K-One είναι λιγο μικρότερο από το crossover της γερμανικής μάρκας καθώς έχει 4.100 χλστ. μήκος, 1.710 χλστ. πλάτος, 1.595 χλστ. ύψος και 2.520 χλστ. μεταξόνιο.
 
Η ισχύς του πάντως δεν πηγάζει από κάποιον κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά από ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνολικής απόδοσης 130 ίππων και μια μπαταρία λιθίου της εταιρείας Ηarbin Coslight Power. Η μέγιστη τελική του ταχύτητα είναι σχετικά μικρή καθώς το κοντέρ του φτάνει μόνο μέχρι τα 102 χλμ./ώρα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα και έτσι δεν γίνεται να διαπιστωθεί αν έχει γίνει αντιγραφή και του εσωτερικού διάκοσμου του premium μοντέλου.

Hyundai
vw