Η μεγάλη ζήτηση στέλνει το Audi Q4 e-tron στις Βρυξέλλες

Η μεγάλη ζήτηση στέλνει το Audi Q4 e-tron στις Βρυξέλλες

2.817 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2021)

Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση που υπάρχει για το ηλεκτρικό SUV, Q4 e-tron με αποτέλεσμα η Audi να ετοιμάζει την μεταφορά της παραγωγής του σε άλλο εργοστάσιο απ ότι αρχικά είχε προγραμματίσει!

Αλλαγή πλάνων στην παραγωγή του Q4 e-tron 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αλλαγή υπάρχει στο πλάνο της Audi αναφορικά με την παραγωγή του ηλεκτρικού SUV, Q4 e-tron που κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας και σε έκδοση Sportback και αιτία για αυτό είναι η αυξημένη ζήτηση που υπάρχει από το ευρωπαϊκό κοινό, που όπως φαίνεται «αγκάλιασε» το μοντέλο.
 

Το εργοστάσιο στις Βρυξέλλες πιάνει δουλειά λόγω αυξημένης ζήτησης 

Όπως αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού, επικαλούμενα πληροφορίες εντός της εταιρείας, λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει οι άνθρωποι της εταιρείας αναμένεται να στείλουν την παραγωγή του στο εργοστάσιο που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Μάλιστα, το εποπτικό συμβούλιο του Ομίλου Volkswagen θα λάβει την τελική απόφαση για το σχέδιο της Audi στη συνεδρίασή του στις 9 Δεκεμβρίου, όπου θα συζητήσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επικυρώσει και το συγκεκριμένο θέμα. Το Q4 e-tron κατασκευάζεται επί του παρόντος στο εργοστάσιο της VW στο Zwickau της Γερμανίας μαζί με τα μοντέλα VW ID.3 και ID.4 και Cupra Born. Όλα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων MEB του Ομίλου VW.  
 

Το δεύτερο e-tron μοντέλο στο βελγικό εργοστάσιο

Το Q4 e-tron θα είναι το δεύτερο ηλεκτρικό που θα κατασκευαστεί στο βελγικό εργοστάσιο. Το μεγαλύτερο Audi e-tron και το e-tron Sportback παράγονται στις εγκαταστάσεις από το 2018. Μελλοντικά ωστόσο η γερμανική εταιρεία σχεδιάζει επίσης να κατασκευάσει στις Βρυξέλλες και μια έκδοση με μπαταρία της ναυαρχίδας των SUV μοντέλων της, του Q8, κάτι που προορίζεται για το 2026.
 

Ήθελε το αυτοκίνητο και το εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως την παραγωγή του Q4 e-tron την ήθελε και το εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm της Γερμανίας, ωστόσο η εγκατάσταση στις Βρυξέλλες που είναι το μοναδικό εργοστάσιο της Audi που κατασκευάζει αποκλειστικά αυτοκίνητα με μπαταρίες κέρδισε την «μάχη».

Δεν περίμενε τέτοια ζήτηση!
-Οι Ευρωπαίοι «αγκάλιασαν» το Q4 e-tron και η Audi αναπροσαρμόζει το πλάνο παραγωγής.
-Θα βοηθήσει στην παραγωγή του ηλεκτρικού SUV το εργοστάσιο στις Βρυξέλλες.
-Επί του παρόντος συνεχίζεται η κατασκευή του στο εργοστάσιο στο Zwickau.
Ποιο νομίζεις ότι είναι το βασικό χαρακτηριστικό για την υψηλή ζήτηση του Q4 e-tron στην Ευρώπη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL