Η Ford βρέθηκε στο Ring με δύο Mustang Mach 1.

Η νέα Ford Mustang Mach 1 στο Ring (+vid)

2.885 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2020)

Μπορεί η Ford να έχει παρουσιάσει την ισχυρή Mustang Mach 1, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι δοκιμές τελείωσαν. Η αμερικανική φίρμα πήρε δύο οχήματα και βρέθηκε στο Nürburgring και όπως ήταν φυσικό οι κατάσκοποι κατέγραψαν μέρος των δοκιμών σε ένα βίντεο.


Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Ford βρέθηκε στο Ring με δύο Mustang Mach 1 οι οποίες πραγματοποίησαν πολλούς δοκιμαστικούς γύρους. Σκοπός των δοκιμών ήταν η περεταίρω άντληση συμπερασμάτων στο χειρισμό του μοντέλου που φυσικά θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη του συγκεκριμένου τομέα.
 
Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται τα δύο μοντέλα να έχουν κάποιες διαφορές στη ρύθμιση της ανάρτησης, αφού όπως έγινε γνωστό πέραν του διαφορετικού χρώματος πρόκειται για δύο ίδια αυτοκίνητα. Προφανώς μέσω των χρόνων που θα έγραφαν για κάθε γύρο και φυσικά των παρατηρήσεων από τους δοκιμαστές, η μάρκα θα έβρισκε τις ιδανικές ρυθμίσεις για το σύστημα ανάρτησης ή όποιον άλλο τομέα ανέλυε.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Mustang Mach 1 του βίντεο φαίνεται να είναι στην ευρωπαϊκή προδιαγραφή και όχι στην αμερικάνικη. Αυτό ίσως να σηματοδοτεί πως η Mach 1 θα είναι διαθέσιμη και στα μέρη μας, κάτι που δεν έχει ξεκαθαριστεί επίσημα από την ημέρα που παρουσιάστηκε.
 
Θυμίζουμε πως στο μηχανοστάσιο της Mach 1 βρίσκεται ο γνωστός Coyote ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας 5,0 λίτρων που αποδίδει 480 άλογα και 570 Nm ροπής. Το μοντέλο προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό με το 6άρι μηχανικό κιβώτιο Tremec από την Shelby GT350 με λειτουργία rev-matching. Προαιρετικά υπάρχει και η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου των 10 σχέσεων.
 
Το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει στην Βόρεια Αμερική την άνοιξη του 2021 και αναμένουμε για να δούμε αν πρόκειται να περάσει τον Ατλαντικό ωκεανό για να έρθει στην Ευρώπη.
 

NEO TRAFIC
moto