Η νέα Ford Mustang Mach-E στη δοκιμή αποφυγής κινδύνου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Ford Mustang Mach-E στη δοκιμή αποφυγής κινδύνου

4.047 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2022)

Πως τα πάει η ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E στο τεστ αποφυγής κινδύνου που μόνο το AutoΤρίτη διεξάγει στην ελληνική αγορά; Με τι βαθμό πέρασε και πως τα πήγε παρά το μεγάλο βάρος του μοντέλου;

Για ηλεκτρικό SUV παίρνει… άριστα

Όπως έχουμε δει σε όλες τις δοκιμές Elk Test των ηλεκτρικών μοντέλων που έχουμε διεξάγει εδώ στο Test Center του AutoΤρίτη το βάρος των μπαταριών είναι ο χειρότερος εχθρός. Χειρότερος και από τον ίδιο τον «Τάρανδο», αφού ελαστικά και ανάρτηση πρέπει να νικήσουν τις απότομες μεταφορές μιας μάζας 2 και παραπάνω τόνων.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση της 4κίνητης και με τις μεγάλες μπαταρίες (98,7 kWh) Ford Mustang Mach-E που ζυγίζει 2.182 κιλά, χωρίς το επιπλέον βάρος των 3 επιβατών και των αποσκευών στο πορτ-μπαγκάζ (αυτή την διαδικασία ακολουθούμε στο AutoΤρίτη Test Center).

Παρόλα αυτά η Mach-E AWD Long Range τα κατάφερε παραπάνω από καλά δεδομένων του βάρους της αποδεικνύοντας ότι ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας της Ford είναι έντονος σε όλα της τα μοντέλα. Πάμε να δούμε πως τα πήγε αναλυτικά σε όλες της τις προσπάθειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιτυχημένη η πρώτη προσπάθεια στα 71 χλμ./ώρα

Elk Test με 74 χλμ./ώρα: ανεπιτυχής προσπάθεια

Η καλύτερη επίδοση του Elk Test στα 73 χλμ./ώρα

Αίσθηση οδηγού-επιβατών & βαθμολογία

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Σχολιάστε
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel