3 φωτογραφίες »

H νέα Maserati GranTurismo θα κάνει ντεμπούτο της εντός του 2021.

Η νέα Maserati GranTurismo κρύβεται στην Alfa Romeo Giulia

1.886 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2021)

Η νέα Maserati GranTurismo συνεχίζει να εξελίσσεται και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν τα δοκιμαστικά πρωτότυπα του μοντέλου να κρύβονται κάτω από το σώμα της Alfa Romeo Giulia.


Σύμφωνα με όσα έχουν προγραμματιστεί από τους ανθρώπους της Maserati, η επόμενη γενιά της GranTurismo αναμένεται να φτάσει στις αγορές το 2022. Μέχρι τότε οι δοκιμές του ιταλικού μοντέλου συνεχίζονται και όπως φάνηκε η ιταλική μάρκα αναπτύσσει το νέο μοντέλο υπό το σώμα μίας σεντάν Alfa Romeo Giulia.
 
Όπως βλέπουμε στις εικόνες για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές, οι μηχανικοί της Maserati έχουν διαφοροποιήσει σε διάφορά σημεία το αμάξωμα της Giulia. Οι δύο οπές που έχουν ανοιχτεί στον προφυλακτήρα, κάτω από τα φωτιστικά σώματα, επιβεβαιώνουν το αληθές του λόγου, ενώ τα φτερά είναι ευρύτερα και το μήκος του μπροστινού προβόλου φαίνεται μεγαλύτερο από της Giulia. Οι αλλαγές στο πίσω μέρος είναι πιο μικρές με εμφανέστερη αυτή των μεγαλύτερων φτερών.
 
Αναφορικά με τον κινητήρα, η ισχύς για τη νέα GranTurismo θα προέρχεται από τον Nettuno V6 κινητήρα της Maserati που έκανε πρεμιέρα στην MC20.Το twin turbo 3,0 λίτρων V6 μοτέρ προσφέρει 630 ίππους και 729 Nm ροπής και στην MC20 συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Πιθανότατα η νέα GranTurismo να εξοπλιστεί και με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της μάρκας, που αποτελείται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα μπροστά και δύο πίσω. 
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της κουπέ, αναμένεται να υπάρξει και μία GranCabrio έκδοση. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τη νέα Maserati GranTurismo να κάνει ντεμπούτο εντός του 2021 και να τίθεται στις αγορές το 2022.

Toyota
moto