5 φωτογραφίες »

Μπορούμε να πάρουμε μια «γεύση» του γερμανικού SUV από τις εικόνες που διέρρευσαν και το παρουσιάζουν υπό τη μορφή σχεδίου πατέντας.

Η νέα Mercedes-AMG GLB 45 σε σκίτσα

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Σκίτσα που δείχνουν την ισχυρότερη Mercedes GLB ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, προσφέροντας μια οπτική από όλες τις γωνίες της επερχόμενης Mercedes-AMG GLB 45.


Η Mercedes-AMG έχει παρουσιάσει εδώ και αρκετό καιρό την GLB 35, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για την ισχυρότερη 45, την οποία και περιμένουμε να δούμε κάποια στιγμή. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό μπορούμε να πάρουμε μια «γεύση» του εν λόγω γερμανικού SUV, από τις εικόνες που διέρρευσαν και το παρουσιάζουν υπό τη μορφή σχεδίου πατέντας.
 
Εκτός από τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που χαρακτηρίζουν το πίσω μέρος της GLB 45, ο συνολικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου, όπως είναι φυσικό, έχει πολλά κοινά με την μικρότερη GLB 35. Ωστόσο παρατηρείται πως οι αεραγωγοί στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα είναι ελαφρώς αλλαγμένοι.
 
Φυσικά η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της GLB 35 και της GLB 45 θα είναι στην ισχύ. Ενώ η GLB 35 κρύβει κάτω από το καπό της έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 306 ίππους και 400 Nm ροπής, στην περίπτωση της ισχυρότερης έκδοσης ο ίδιος κινητήρας θα προσφέρει 387 ίππους, ενώ στην «καυτή» έκδοση S θα υπάρχουν 421 ίπποι και 500 Nm ροπής.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως επίσημη ημερομηνία για την αποκάλυψη της AMG GLB 45 δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο το ντεμπούτο της υπολογίζεται πως θα έχει γίνει πριν από τέλος του 2020.

SPRING SEAT
NISSAN