Στην πίστα του Nurburgring έκανε την εμφάνισή της η Mercedes-Maybach S-Class.

Η νέα Mercedes-Maybach S-Class στο Ring (+vid)

1.704 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2020)

Στην πίστα του Nurburgring έκανε την εμφάνισή της η Mercedes-Maybach S-Class που συνεχίζει και αυτή τις δοκιμές εξέλιξης, μαζί με τη νέα γενιά του μοντέλου.


Από το φυσικό ήχο που περνάει μέσα από το μικρόφωνο της κάμερας που καταγράφει τα «γυμνάσια» του πολυτελούς σεντάν, εκτός από το τσίριγμα και τη βοή των ελαστικών, πολλές φορές περάνει και ο ήχος του κινητήρα. Μιλώντας για την καρδιά του μοντέλου, να σημειώσουμε πως ακόμα παραμένει άγνωστο ποιο μοτέρ θα το τροφοδοτήσει. Ωστόσο είναι πιθανό να διατηρήσει την επιλογή ενός V12 κινητήρα που αναμένεται να την καταστήσει ακόμα πιο γρήγορη από τη  σημερινή Maybach S650.
 
Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το τρέχον μοντέλο κάνει το σπριντ 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα, χάρη στα 630 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής που προέρχονται από τον  6,0 λίτρων V12 κινητήρα. Δεν αποκλείεται οι πιο αυστηροί κανονισμοί που έχουν θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με τις εκπομπές ρύπων να αναγκάσουν την Mercedes-Maybach να προσφέρει και μία ηλεκτροκίνητη έκδοση, ωστόσο κάτι τέτοιο ίσως να συμβεί μεταγενέστερα από την παρουσίαση του μοντέλου.
 
Αναφορικά με το εξωτερικό σχεδιασμό πιθανότατα θα υπάρξει μία εξελιγμένη μορφή του τρέχοντος αυτοκινήτου, ενώ η πολυτελής και ευρύχωρη καμπίνα θα είναι γεμάτη με τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας οθόνης ψυχαγωγίας που κυριαρχεί στην κεντρική κονσόλα.
 
Τέλος, να σημειώσουμε πως οι περισσότερες πιθανότητες για να δούμε επίσημα τη νέα S-Class, αναλογούν προς το τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021.
 

peugeot
NISSAN