Η νέα Supra πάει off-road.

Η νέα Supra πάει off-road

2.419 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2019)

Οι αναφορές σχετικά με τη νέα Toyota Supra έχουν αρχίσει να ελαττώνονται μετά την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου, όμως ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται για να επαναφέρει το μοντέλο στο προσκήνιο.

Το αποτέλεσμα της εργασίας του ανεξάρτητου σχεδιαστή Rain Prisk, δεν παρουσιάζει κάποια από τα συμβατικά σχέδια που έχουμε δει κατά καιρούς να αφορούν άλλα νέα μοντέλα. Τι αντίθετο μάλιστα. Ο καλλιτέχνης έχει οραματιστεί το δημοφιλές μοντέλο ως ένα off-road αυτοκίνητο, που θα μπορούσε άνετα να συμμετάσχει στο Ντακάρ ή στο Baja.
 
Η νέα Supra έχει «ψηλώσει» για να δεχτεί ένα νέο σετ ελαστικών εκτός δρόμου, ενώ αλλαγές υπάρχουν στην κατασκευή των φτερών αλλά και του εμπρόσθιου μέρους. Εκεί αντί για τους αεραγωγούς βρίσκουμε δύο γάντζους, απαραίτητους για τη νέα υπόσταση του ιαπωνικού μοντέλου, αλλά και ένα εξάρτημα ρυμούλκησης στο κέντρο.
 
Στο πλαϊνό μέρος το Snorkel έχει κάνει την εμφάνισή του, ενώ η οροφή της off-road Supra είναι πλέον έτοιμη για να μεταφέρει ένα κανό ή ότι άλλο χρειαστεί.
 
Φυσικά και μία τέτοια έκδοση δεν πρόκειται να κατασκευαστεί, όμως με την ιστορία και το κοινό που κουβαλά από πίσω της η Supra το σίγουρο είναι πως και σε αυτή η εκδοχή θα έβρισκε πρόσφορο έδαφος στο αγοραστικό κοινό. Εσείς τι λέτε;    

FORD E-TRANSIT
OPEL