H νέα Toyota Supra με τα πίσω φώτα της προηγούμενης
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H νέα Toyota Supra με τα πίσω φώτα της προηγούμενης

7.057 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2022)

Πίσω φωτιστικά σώματα εμπνευσμένα από την Α80 Supra, επιθετικό διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και νέο σετ από ζάντες εξοπλίζεται η Supra που προτείνει ο σχεδιαστής FlatHAT3D.

H Supra A90 πήρε τα πίσω φωτιστικά σώματα της παλιάς

Δεν είναι ψέμα ότι η εξωτερική εμφάνιση της νέας Toyota Supra έχεις κάμποσους θαυμαστές αλλά και αρκετούς επικριτές. Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής FlatHAT3D με τη νέα του πρόταση παρουσίασε πώς θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί η σχεδίαση του αυτοκινήτου με κάποιες μικρές αλλαγές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα πίσω φώτα είναι εμπνευσμένα από την Supra Mk4

Μια από αυτές τις αλλαγές είναι τα διαφορετικά πίσω φωτιστικά σώματα με τα οποία έχει εξοπλιστεί το μοντέλου, τα οποία, όπως μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε, ενώ βρίσκονται στην ίδια θέση, είναι πλέον όμοια με τα πίσω φώτα της Supra Μk4. Αυτή η αλλαγή θα λέγαμε πως δίνει μια νέα νότα στο αυτοκίνητο και το συνδέει άμεσα με την θρυλική A80 Supra.

Πιο επιθετικό το πίσω μέρος και νέο σετ από ζάντες

H Supra που βλέπετε στις εικόνες εξοπλίζεται επίσης με μοναδικό διαχύτη στο πίσω μέρος που την κάνει να μοιάζει πιο επιθετική, μεγάλες πλαϊνές ποδιές στο πλάι και ένα σετ από πολυάκτινες ζάντες σε μαύρο χρώμα. Η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει επίσης μειωθεί. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto