• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Steeda στην Q750 StreetFighter χρησιμοποιεί έναν κομπρέσσορα της Whipple μαζί με μια σειρά από άλλες βελτιώσεις στο μοτέρ

Η πιο badass Mustang

3.125 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2016

Ο βελτιωτικός οίκος Steeda παρουσιάζει τη δική της πρόταση για τη Mustang, την Steeda Q750 StreetFighter, η οποία είναι ένας πραγματικός μαχητής των δρόμων.

 
Η Steeda δεν ονόμασε τυχαία τη Mustang της StreetFighter (=μαχητής των δρόμων), αφού με τά 825 άλογα που διαθέτει το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χάσει πολλές μάχες στο δρόμο.

Η Steeda στην Q750 StreetFighter χρησιμοποιεί έναν κομπρέσσορα της Whipple μαζί με μια σειρά από άλλες βελτιώσεις στο μοτέρ, ώστε να καταφέρει να αυξήσει την ιπποδύναμή της 5λιτρης V8 Μustang στα 825 συνολικά άλογα. Παράλληλα έχει προβεί και σε μια σειρά από αναβαθμίσεις με σκοπό την πιο σπορ οδηγική απόλαυση. Συγκεκριμένα έχει τοποθετήσει μια πλήρη ρυθμιζόμενη ανάρτηση της G-Trac, με στόχο τη βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών της Mustang, ενώ υπάρχει και το πακέτο αγωνιστικής οδήγησης με 6τάχυτο κιβώτιο Tremec Magnum XL, δίσκο υψηλής απόδοσης και αλουμινένιο άξονα μετάδοσης.

Φυσικά το πακέτο βελτίωσης έχει και το ανάλογο κόστος, αφού η αμερικάνική εταιρεία για τη συγκεκριμένη μετατροπή απαιτεί 29.995 δολάρια (27.340 ευρώ).