7 φωτογραφίες »

Η πραμάτεια της Mugen για το νέο Honda Civic

3.893 Επισκέψεις στο άρθρο (9/9/2021)

Η νέα γενιά του Honda Civic έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή της και η Mugen χωρίς χρονοτριβή παρουσίασε τα δικά της αξεσουάρ για τη νέα γενιά του ιαπωνικού hatchback.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Τα νέα αξεσουάρ της Mugen που είναι διαθέσιμα για τη νέα γενιά του Honda Civic αποκαλύφθηκαν, επιδρώντας με το δικό τους τρόπο στην εμφάνιση του ιαπωνικού hatchback, με στόχο να αυξήσουν το σπορ στοιχείο. Όπως είναι φυσικό τα πρόσθετα μέρη  ξεκινούν από το εμπρόσθιο μέρος και καταλήγουν στο πίσω.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αξεσουάρ για βέλτιστη αεροδυναμική
Ένα μοναδικό γυαλιστερό μαύρο αεροδυναμικό χείλος κοστολογείται στα 72.000 γιεν (περίπου 554 ευρώ περίπου) όταν βάφεται ή 67.000 γιεν (515 ευρώ περίπου) με γυμνό φινίρισμα. Όπως επισημαίνει η εταιρεία από τον Δεκέμβριο, το χείλος θα είναι επίσης διαθέσιμο σε δύο χρώματα Sonic Grey Pearl και Premium Crystal Blue Metallic. Για το πλαϊνό μέρος υπάρχουν διαθέσιμες ποδιές, στους ίδιους χρωματισμούς με το χείλος που είδαμε νωρίτερα και τιμή από 88.000 γιεν (677 ευρώ περίπου). Παρούσα είναι και μία αεροτομή για το πίσω μέρος με κόστος 94.000 γιεν (723 ευρώ περίπου).
 
Αξεσουάρ για εμφάνιση
Παράλληλα υπάρχουν και επιπλέον εξαρτήματα που διαφοροποιούν την εμφάνιση του Civic. Για παράδειγμα μπροστά στη μάσκα και πάνω από το σήμα υπάρχει μία μικρή ανθρακονημάτινη λεπτομέρεια, τα καπάκια των καθρεπτών μπορούν να αλλάξουν με νέα μαύρης απόχρωσης και να σεταριστούν με τους μαύρους ανεμοθραύστες για τα παράθυρα. Ένα νέο σετ ζαντών αλουμινίου 18 ιντσών με ασημί και μαύρες ακτίνες είναι επίσης παρών.
 
Αξεσουάρ για απόδοση
Για το Civic έχουν αναπτυχθεί επίσης διάφορα αξεσουάρ απόδοσης. Αυτά περιλαμβάνουν μια νέα εξάτμιση, φίλτρο λαδιού υψηλής απόδοσης, τακάκια φρένων Type S και αναβαθμισμένα δισκόφρενα.
 
Τέλος, οι ιδιοκτήτες του μοντέλου στην Ιαπωνία μπορούν επίσης να παραγγείλουν κάποια εσωτερικά εξαρτήματα από τη Mugen, όπως μαύρα ή κόκκινα πατάκια δαπέδου. 

Πλούσια γκάμα!
Η νέα γενιά του Honda Civic έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό την εμφάνισή της και η Mugen χωρίς χρονοτριβή παρουσίασε τα δικά της αξεσουάρ για το ιαπωνικό hatchback.
Είσαι από αυτούς που αγοράζουν έξτρα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο τους ή το διατηρείς ως έχει;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC