KIA SPORTAGE

KIA SPORTAGE
KIA SPORTAGE
KIA SPORTAGE
KIA SPORTAGE
KIA SPORTAGE
KIA SPORTAGE
  • KIA SPORTAGE
  • KIA SPORTAGE
  • KIA SPORTAGE
  • KIA SPORTAGE
  • KIA SPORTAGE
  • KIA SPORTAGE

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το KIA SPORTAGE

Νέο Kia Sportage! Βρες τιμή, εξοπλισμό, ειδήσεις και άρθρα, Mega Test «Μόνο στο AutoΤρίτη», τεχνικά χαρακτηριστικά και πολλά άλλα. Μην ψάχνεις αλλού, αφού θα βρεις τα πάντα για την αγορά αυτοκινήτου και το Kia Sportage στο autotriti.gr.

14 Δοκιμες για KIA SPORTAGE

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Kia Sportage 2015-2021

ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ;Δοκιμή μεταχειρισμένου: Kia Sportage 2015-2021

Το προηγούμενο Kia Sportage είναι διαθέσιμο ως μεταχειρισμένο με τιμές από 20.000 ευρώ, ενώ ακόμα και τα πρώτα μοντέλα (του 2015) είναι ακόμα εντός εγγύησης. Αναλύουμε τα χαρακτηριστικά του κορεάτικου SUV και βλέπουμε αν αξίζει η αγορά του.

34 διαθεσιμα αρθρα για KIA SPORTAGE

AutoΤρίτη TEST CENTER για KIA SPORTAGE

Ποιο στρίβει καλύτερα, τι χώρους έχει για τα γόνατα και το κεφάλι των πίσω επιβατών, τι πραγματικά χωράει το πορτ-μπαγκάζ, πόσο καλά φώτα έχει, πόσο καλά απορροφάει τους κραδασμούς και τις λακκούβες. Δοκιμασίες που δεν θα βρεις αλλού!

54 ειδησεις για KIA SPORTAGE

Ποιο Kia Sportage αγοράζω; Βενζίνη ή diesel;

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝΠοιο Kia Sportage αγοράζω; Βενζίνη ή diesel;

Είναι το αυτοκίνητο με την πιο ευρεία γκάμα κινητήρων στην αγορά. Με 12 διαφορετικά κινητήρια σύνολα με βάση το καύσιμο, το κιβώτιο και την κίνηση σε 2 ή 4 τροχούς, το Kia Sportage σίγουρα έχει την λύση που σου ταιριάζει. Εμείς συγκρίνουμε τις προσιτές οικονομικά ήπια υβριδικές εκδόσεις βενζίνης και diesel. Ποια επιλέγω;