Το Discoverer All Season είναι το νέο  ελαστικό «4 εποχών» της Cooper. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όλο το χρόνο. Δείτε περισσότερα με 1 κλίκ.

Το Discoverer All Season είναι το νέο ελαστικό «4 εποχών» της Cooper. Είναι σχεδιασμένο να προσφέρει αξιόπιστη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όλο το χρόνο. Δείτε περισσότερα με 1 κλίκ.

Cooper Discoverer All Season

2.624.858 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Αναπτυγμένο στην Ευρώπη και ειδικά σχεδιασμένο για ευρωπαϊκούς δρόμους, το νέο Discoverer All Season διατίθεται σε πολλές διαστάσεις, ενώ παράλληλα έχει σήμανση 3PMSF (Αλπικό Σύμβολο). Το Discoverer All Season προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε όλες τις καιρικές συνθήκες, λόγω ενσωμάτωσης της τελευταίας τεχνολογίας διοξειδίου του πυριτίου και ρητίνης, που χρησιμοποιείται στα ελαστικά «4 εποχών» της εταιρίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εξαιρετικό στο βρεγμένο οδόστρωμα και αθόρυβο

Το νέο ελαστικό της Cooper έχει βαθμολογία Β στην ευρωπαϊκή ετικέτα, όσο αφορά στην πρόσφυση & φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα, κάτι που επιτυγχάνεται χάρη στις 3D αυλακώσεις, που παρέχουν αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού. Επιπλέον το βελτιωμένο κεντρικό τοίχωμα βοηθά επίσης στην αποφυγή υδρολίσθησης  και στη διατήρηση της απόκρισης του τιμονιού. Το νέο πέλμα του ελαστικού μειώνει το θόρυβο που δημιουργείται από την επαφή με το δρόμο (στα 71db), την στιγμή που η εκλεπτυσμένη κατασκευή εξασφαλίζει μια ήσυχη και άνετη διαδρομή ανεξαρτήτως συνθηκών.

20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Το εν λόγω ελαστικό έχει κατασκευαστεί για να αντέχει και να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντίσταση κατά της φθοράς. Χρησιμοποιώντας μία ανθεκτική γόμα προηγμένης κατασκευής, προσφέρει ομοιόμορφο αποτύπωμα. Μάλιστα, το Discoverer All Season, υπόσχεται ότι προσφέρει 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά σε αυτό ελαστικά.

Μπορείτε να το βρείτε και στην Ελλάδα!

Τo  εν λόγω ελαστικό, αλλά και τα υπόλοιπα της Cooper έρχονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά, από την εταιρεία Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, η οποία είναι επίσημος αντιπρόσωπος και των ελαστικών Avon. Η εισηγμένη και στο ΧΑΑ, εταιρεία  έχει συνδέσει το όνομα της και με παγκόσμιες μάρκες στο χώρο του αυτοκινήτου (επιβατικού και επαγγελματικού) , όντας επίσημος αντιπρόσωπος των εταιριών Jaguar, Land Rover, Ιsuzu και Scania.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
test center
top5