Η πρώτη εμφάνιση του Honda Civic Type R στο Ring τα «σπάει»

Η πρώτη εμφάνιση του Honda Civic Type R στο Ring τα «σπάει»

15.128 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Με ήχο που «σκοτώνει» και τσίτα τα γκάζια από τα πρώτα κιόλας μέτρα, το νέο Honda Civic Type R έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Nürburgring και καταγράφηκε σε βίντεο!

Η Honda συνεχίζει την εξέλιξη του νέου Civic Type R και όπως συμβαίνει συνήθως με κάθε καινούργιο μοντέλο, μέρος αυτής είναι οι δοκιμές στο Nürburgring. Έτσι το επερχόμενο «καυτό» Civic Type R με το χαρακτηριστικό ροζ καμουφλάζ βρέθηκε στο Ring και μας χάρισε τις πρώτες του στιγμές από τα προσεχώς...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Πρώτη εμφάνιση στο Ring

Το αυτοκίνητο βλέπουμε πως φοράει κόκκινες δαγκάνες φρένων Brembo ενώ , όσον αφορά την σχεδίασή του, ενώ στο μπροστά μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη τραπεζοειδής είσοδος αέρα στον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος οι εντυπωσιακές τρεις απολήξεις της εξάτμισης είναι εκεί, με την μεσαία να είναι πλέον πιο μεγάλη, ενώ η αεροτομή που είναι τοποθετημένη πιο ψηλά έχει λάβει νέο σχήμα.
 

Φήμες για 340 άλογα

Λεπτομέρειες σχετικά με το κινητήριο σύνολο του νέου Civic Type R δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, ωστόσο οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος turbo κινητήρας αλλά με περισσότερη ισχύ, μάλλον κοντά στα 340 άλογα. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς χάρη σε ένα, πιθανότατα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.  
 

Τελευταίο Honda στην Ευρώπη αποκλειστικά με βενζινοκινητήρα

Το νέο Honda Civic Type R προορίζεται να αποκαλυφθεί μέσα στο 2022 και να είναι διαθέσιμο στις αγορές το 2023. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μοντέλο θα είναι πιθανότατα το τελευταίο Honda που θα έρθει στην Ευρώπη εξοπλισμένο αποκλειστικά με βενζινοκινητήρα.

«Σκοτώνει» το «εργαλείο»!
-Πρώτη εμφάνιση στο Ring για το νέο Honda Civic Type R.
-Τρομερός ήχος και «τσίτα» τα γκάζια από τα πρώτα μέτρα.
-Φήμες για 340 άλογα.
Εσύ είδες το βίντεο ή όχι ακόμα;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC