Η Bentley συνδυάζει τη Mulsanne και τον μακροβιότερο V8 κινητήρα 6,75 λίτρων σε μία έκδοση.

H έκδοση 6.75 χρησιμοποιεί ως σημείο εκκίνησης την Mulsanne Speed και πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες.

Στο εσωτερικό, η ειδική έκδοση της Mulsanne κοσμείται από κεντημένα λογότυπα της έκδοσης που βρίσκονται στα καθίσματα.

Η τελευταία έκδοση της Bentley Mulsanne

2.172 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Η Bentley συνδυάζει τη Mulsanne και τον μακροβιότερο V8 κινητήρα 6,75 λίτρων σε μία έκδοση, η οποία αποτελεί το «αντίο» του μοντέλου! Δείτε την Bentley Mulsanne 6.75 Edition.


Ξεκινώντας να πούμε πως η έκδοση 6.75 χρησιμοποιεί ως σημείο εκκίνησης την Mulsanne Speed και πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 30 μονάδες. Εξωτερικά, το λογότυπο της μάρκας στο καπό, στη μάσκα και στις απολήξεις εξάτμισης έχει σκούρο φόντο, ενώ το μαύρο θέμα συνεχίζεται και στις ζάντες 21 ιντσών κοσμούνται από πέντε ακτίνες, όπως και στον κινητήρα.
 
Στο εσωτερικό, η ειδική έκδοση της Mulsanne κοσμείται από κεντημένα λογότυπα της έκδοσης που βρίσκονται στα καθίσματα, ενώ νωρίτερα όποιος έχει ανοίξει τις πόρτες θα έχει προσέξει το λογότυπο 6.75 Edition να προβάλλεται φωτισμένο στο έδαφος. Από κει και πέρα πολλά είναι τα μεταλλικά χαρακτηριστικά, ενώ παρούσα στην κεντρική κονσόλα είναι και μία μικρή πλάκα που αναγράφει την ιστορικότητα της έκδοσης.
 
Με την παραγωγή της Bentley Mulsanne να ολοκληρώνεται την άνοιξη του 2020, η βρετανική φίρμα βρίσκει την ευκαιρία να ανακοινώσει πως από το 2023 θα προσφέρει υβριδικές επιλογές σε όλα της τα μοντέλα. Δεν ανέφερε ποια ακριβώς θα είναι η σύνθεση του υβριδικού συνόλου κίνησης, ωστόσο πιθανότητα να μιλάμε για αυτό που χρησιμοποιεί και η Bentayga, συνδυάζοντας των 3,0 λίτρων V6 τούρμπο μοτέρ με ηλεκτρική βοήθεια.

Mercedes
moto