To Focus RS Heritage Edition.

H συγκεκριμένη έκδοση θα μετρήσει μόλις 50 μονάδες.

Η τελευταία έκδοση του Focus RS

3.163 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Μία νέα έκδοση του Focus RS, η οποία θα είναι και η τελευταία, καθώς το μοντέλο τον Απρίλιο θα εξέλθει από τη γραμμή παραγωγής, δημιούργησε η Ford.

Με την ονομασία Focus RS Heritage Edition, η συγκεκριμένη έκδοση θα μετρήσει μόλις 50 μονάδες, οι οποίες θα διατεθούν αποκλειστικά στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, πριν η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλο ρίξει τους τίτλους τέλους, δίνοντας τη θέση της στο νέο Focus 4ης γενιάς.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο στη Heritage Edition θα φέρει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο θα συνδυάζεται με μαύρες ζάντες και μαύρα καπάκια πλαϊνών καθρεφτών, γκρι δαγκάνες φρένων και ένα σπόλιερ. Στο εσωτερικό το καθίσματα Recaro φέρουν μερική επένδυση από δέρμα, ενώ οι επιβάτες θα βρουν επιπλέον την ηλιοροφή αλλά και ένα θερμαινόμενο τιμόνι.
Από κει και πέρα η Ford έχει εγκαταστήσει ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Quaife στον μπροστινό άξονα του τετρακίνητου RS, σχεδιασμένο για να βελτιώνει την πρόσφυση και τον έλεγχο στις δύσκολες στροφές.
 
Όσον αφορά τον κινητήρα έχει ενισχυθεί με το πακέτο FPM375 της Mountune που αυξάνει την ισχύ από τους 345 στους 370 ίππους, ενώ αυξημένη κατά 30 Nm (συνολικά 510 Νm) είναι και η ροπή λόγω της ενσωμάτωσης αναβαθμισμένης τουρμπίνας και νέου κιτ εισαγωγής αέρα.   
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το κόστος απόκτηση του Focus RS Heritage Edition ανέρχεται στις 39.985 λίρες (περίπου 45.000 ευρώ).       

LEASING APRILIOS
skoda