• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

O Lewis Hamilton.

Ηamilton: «Θέλω να γίνω ο κορυφαίος όλων»

1.317 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/12/2018
 

Θα έλεγε κανείς πως αυτό είναι το μόνο που μένει να πετύχει ακόμα ο Lewis Hamilton. Διαβάστε τι είπε.

Ο Lewis Hamilton στις τελευταίες του δηλώσεις φάνηκε πως είναι αισιόδοξος και έτοιμος, με πολύ δουλειά, να γίνει ο κορυφαίος οδηγός στην ιστορία της F1, αφού όπως ο ίδιος αναφέρει, μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Βρετανός έχει αυτή την στιγμή πέντε πρωταθλήματα και 73 νίκες και θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλα δύο πρωταθλήματα και άλλες 19 καρό σημαίες για να μπει στην ίδια κουβέντα με τον κορυφαίο Michael Schumacher. O Ηamilton είπε: «Νιώθω πως ακόμη δεν είμαι στα καλύτερα μου. Έχω ακόμα δρόμο και πολύ δουλειά να κάνω. Έχουμε συμφωνήσει για ακόμη δύο χρόνια και στόχος μου είναι να σιγουρευτώ πως η Ferrari και η Red Bull δεν θα πάρουν κάποιο πρωτάθλημα.»
 
Ο Bρετανός μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα πάνω στους νεαρούς Verstappen και Leclerc τονίζοντας: «Έχουμε τις Red Bull που θέλουν να μας φτάσουν και τον Max Verstappen που θέλει «να κλέψει» το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και τον Leclerc που θα εντυπωσιάσει τον επόμενο χρόνο. Όλοι αυτοί είναι πολύ νεότεροι από μένα ενώ εγώ είμαι ο τρίτος πιο μεγάλος στο grid. Πρέπει να βρω πως παραμείνω καλύτερος, πιο ευέλικτος και πιο συγκεντρωμένος από αυτά τα νέα παιδιά».

Όσο για τον τρόπο που θα βελτιωθεί είπε: «Είπα στην ομάδα να μου στείλουν e-mail από διάφορα τμήματα της ομάδας και να μου πουν, ειλικρινά, τα πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθώ. Θέλω να γίνω ο καλύτερος και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαι ο κορυφαίος σε όλους τους τομείς.»