Hamilton: «Πίστευα πως αποκλείεται να με αδικήσουν με τέτοιο τρόπο»

Hamilton: «Πίστευα πως αποκλείεται να με αδικήσουν με τέτοιο τρόπο»

3.952 Επισκέψεις στο άρθρο (9/8/2022)

O επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής κατέθεσε όλα όσα ένιωσε μετά το τέλος του περσινού Grand Prix στο Αμπου Ντάμπι.

Αποκαλυπτικός ο Hamilton στο Vanity Fair

Για τα συναισθήματα του μετά το τέλος του περσινού Grand Prix στο Αμπου Ντάμπι, όταν και έχασε το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση του διευθυντή αγώνων Michael Masi μίλησε ο Lewis Hamilton. H απόφαση του Masi να αφήσει μόνο ορισμένα μονοθέσια που βρίσκονταν ένα γύρο πίσω να πάρουν τις σωστές τους θέσεις μετά το τέλος του αγώνα χαρακτηρίστηκε ως «ανθρώπινο λάθος» από τη FIA, το διοικητικό όργανο της F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

Αναπολώντας τις τελευταίες στιγμές του αγώνα που καθόρισαν την έκβαση του πρωταθλήματος, ο Hamilton δήλωσε στο Vanity Fair: «Βλέπεις τα πράγματα πως αρχίζουν να ξετυλίγονται και οι χειρότεροι φόβοι μου ζωντανεύουν. Πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εξαπατήσουν με τέτοιο τρόπο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αυτό δεν θα συμβεί, σίγουρα όχι. Δεν ξέρω αν μπορώ πραγματικά να εκφράσω με λόγια το συναίσθημα που είχα. Θυμάμαι ότι απλώς καθόμουν εκεί με δυσπιστία. Και συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να φύγω από εκεί, έπρεπε να βρω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω αλλά δεν είχα δυνάμεις. Και ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές, θα έλεγα, που είχα εδώ και πολύ, πολύ καιρό». O Hamilton πρόσθεσε: «Ήξερα τι είχε συμβεί. Ήξερα ποιες αποφάσεις είχαν ληφθεί και γιατί. Ναι, ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα ο Βρετανός

Ο Hamilton δήλωσε επίσης πως δεν έχει καμία διάθεση να αποσυρθεί σημειώνοντας: «Είμαι ακόμα σε αποστολή, μου αρέσει ακόμα να οδηγάω, εξακολουθώ να νιώθω πρόκληση, οπότε δεν θεωρώ ότι θα τα παρατήσω πολύ σύντομα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto