3 φωτογραφίες »

Το τελευταίο προϊόν της Canatu προέρχεται από τη συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία TS Tech.

Hi-tech χειρολαβές με 3D μπουτόν αφής (+vid)

1.894 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2020)

Τη δυνατότητα να ενσωματώσει τρισδιάστατα φωτιζόμενα λειτουργικά μπουτόν στις εσωτερικές χειρολαβές των αυτοκίνητων παρουσίασε μία εταιρεία, δείχνοντας στο κοινό πως το συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινήτου μπορεί να αποτελέσει κάτι περισσότερο από ένα απλό χερούλι!


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη φιλανδική εταιρεία Canatu να παρουσιάζει μία καινοτόμα, έξυπνη και προηγμένη τεχνολογικά ιδέα για τα αυτοκίνητα. Ωστόσο όπως φαίνεται οι άνθρωποι της έχουν βαλθεί για να μετατρέψουν τις καμπίνες των αυτοκινήτων ακόμα πιο λειτουργικές και τεχνολογικά προηγμένες.
 
Το τελευταίο προϊόν της Canatu προέρχεται από τη συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία TS Tech η οποία προμηθεύει τις αυτοκινητοβιομηχανίες με εξαρτήματα για το εσωτερικό. Η συνεργασία αυτή λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα την ύπαρξη τρισδιάστατων μπουτόν αφής τα οποία θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στις χειρολαβές των μελλοντικών αυτόνομων αυτοκινήτων 3ου επιπέδου και άνω και μέσω αυτών να γίνονται όλες οι ρυθμίσεις αναφορικά με τη θέση του καθίσματος.
 
Η Canatu αναφέρει πως από τη στιγμή που το αυτοκίνητο θα μπορεί να κινηθεί μόνο του στο δρόμο, το συγκριμένο σημείο είναι το ιδανικό για τους επιβάτες προκειμένου να μπορούν εύκολα να ρυθμίζουν σύμφωνα με τα θέλω τους το κάθισμα.  
 
Όλα τα μπουτόν αφής φιλοξενούνται πάνω σε μία λεπτή διαφανή ταινία η οποία ονομάζεται Carbon NanoBud (CNB) και σύμφωνα με την εταιρεία θα μπορεί να ενσωματωθεί σε όλες τις χειρολαβές των μελλοντικών μοντέλων. Υπογραμμίζει μάλιστα πως εκτός από μεγαλύτερη λειτουργικότητα θα προσφέρει και ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον εντός του αυτοκινήτου, συμβάλλοντας έτσι και στον τομέα της διακόσμησης.  
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 

LEASING APRILIOS
skoda