• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Μπορείς να το φορτίσεις στο σπίτι ή το γραφείο.

Πλεονεκτήματα & όρια ηλικίας

9.521 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Covid-free και υπόλοιπα πλεονεκτήματα
Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε και τον covid-free χαρακτηριστικό τους. Λόγω κορωνοϊού οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι επίφοβες, ωστόσο με το ηλεκτρικό πατίνι γλιτώνεις τον συνωστισμό και πηγαίνεις με άνεση στον προορισμό σου.

Επίσης, μην ξεχνάς και την ευκολία χρήσης και μεταφοράς. Πέρα από το γεγονός πως δεν χρειάζονται ειδικές δεξιότητες, άδεια κυκλοφορίας ή δίπλωμα, είναι ένα μεταφορικό μέσο που σε... ακολουθεί. Έχει βάρος 10-15 κιλών και ελαφρύ πτυσσόμενο σκελετό που μπορεί να «διπλωθεί», να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί εύκολα. Έτσι μπορείς να το φορτίσεις στο γραφείο, χωρίς να είναι εκτεθειμένο κάπου έξω.

Απαραίτητος ο εξοπλισμός σε κάθε μετακίνηση με το πατίνι, καθώς οποιαδήποτε πτώση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Απαραίτητος ο εξοπλισμός σε κάθε μετακίνηση με το πατίνι, καθώς οποιαδήποτε πτώση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Τι γίνεται με την ηλικία;
Νομίζεις πως το να καβαλάς ένα ηλεκτρικό πατίνι είναι νόμιμο, ανεξάρτητα με την ηλικία σου; Και όμως δεν είναι, υπάρχουν περιορισμοί! Σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία, πατίνια με ταχύτητα έως 6 χλμ./ώρα μπορούν να οδηγηθούν από τα 12 έτη και πάνω, ενώ στα μεγαλύτερα πατίνια των 25 χλμ./ώρα το όριο ανεβαίνει στα 15 έτη. Αν δεν έχεις συμπληρώσει το κατώτατο όριο πρέπει να συνοδεύεσαι  από άτομο ηλικίας 16 ετών.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή κάποιο άλλο νόμιμο έγγραφο που δηλώνει την ηλικία σας.
 
Δεν είναι παιχνίδι, θέλουν προσοχή!
Τα ηλεκτρικά πατίνια δεν είναι παιχνίδι! Αυτό πρέπει να γίνει σαφές, τόσο στους γονείς, όσο και στους ανήλικους χρήστες. Δεν είναι σαν τα πατίνια που σπρώχνεις με το πόδι παίζοντας στην πλατεία, είναι 2τροχα που ακολουθούν τους κανόνες κυκλοφορίας όταν βρίσκονται σε δημόσιο δρόμο, 2τροχα από τα οποία αν πέσεις θα χτυπήσεις. Για αυτό το κράνος και τα προστατευτικά πρέπει να φοριούνται πριν τα καβαλήσεις. Όπως δηλαδή πρέπει να συμβαίνει πριν καβαλήσεις και ένα ποδήλατο…

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »