• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το 2018 θα είναι η χρονιά που η Land Rover θα μας δείξει το πολυαναμενόμενο νέο Defender, το οποίο φαίνεται πως θα αποκτήσει και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση (στη φωτό το Land Rover DC100 Concept του 2011).

Η Land Rover επέλεξε το νέο Defender να λάβει μια τροποποιημένη εκδοχή του πατώματος των Discovery, Range Rover και Range Rover Sport.

Φυσικά η ηλεκτρική δε θα είναι η μόνη έκδοση του νέου Defender, καθώς η Land Rover αναμένεται να το «προικίσει» με μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρξει και υβριδική εκδοχή.

Ηλεκτρικό το νέο Defender

Διαβάστηκε από 3045 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2017
 

Ανάμεσα στις πολλές εκδόσεις του νέας γενιάς Land Rover Defender, φαίνεται πως θα υπάρξει και μία αμιγώς ηλεκτρική. Δείτε τι αποκαλύπτει υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας σχετικά με το μέλλον του εμβληματικού off-road μοντέλου…

Το 2018 θα είναι η χρονιά που η Land Rover θα μας δείξει το πολυαναμενόμενο νέο Defender και από ότι φαίνεται το εμβληματικό off-road μοντέλο θα αποκτήσει και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που η βρετανική εταιρεία αφήνει να εννοηθεί πως ετοιμάζει μια έκδοση μηδενικών ρύπων για τη νέα γενιά του Defender. Ένα ακόμα κομμάτι στο πάζλ βάζει ανώνυμο υψηλόβαθμο στέλεχος της Jaguar Land Rover, αποκαλύπτοντας πως δόθηκε το πράσινο φως για την εν λόγω έκδοση.
 
Εκτός από το όνομά της, η πηγή δεν μας αποκαλύπτει κανένα τεχνικό στοιχείο για το ηλεκτρικό Land Rover, οπότε δεν έχουμε κάτι να σας πούμε για την ισχύ του ηλεκτρικού μοτέρ, το μέγεθος των μπαταριών και την αυτονομία.
   
Η πλατφόρμα του νέου Land Rover Defender θα του επιτρέψει να προσφέρεται με μια σειρά διαφορετικών κινητήρων. Αντί να χρησιμοποιήσει την αρχιτεκτονική του Land Rover Discovery Sport και του επερχόμενου νέου Evoque ή την πλατφόρμα των μοντέλων της Jaguar, η εταιρεία επέλεξε το νέο Defender να λάβει μια τροποποιημένη εκδοχή του πατώματος των Discovery, Range Rover και Range Rover Sport.
 
Φυσικά η ηλεκτρική δε θα είναι η μόνη έκδοση του νέου Defender, καθώς η Land Rover αναμένεται να το «προικίσει» με μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρξει και υβριδική εκδοχή.