Το περιστατικό έλαβε χώρα στη γειτονική Βουλγαρία.

Ηλικιωμένος κάνει off-road με Porsche (+vid)

5.200 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2020)

Ηλικιωμένος κύριος κάτοχος Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet μάλλον δεν αντιλαμβάνεται τι αυτοκίνητο οδηγάει και την περνάει μέσα από μία off-road διαδρομή!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη γειτονική Βουλγαρία και έγινε ευρέως γνωστό καθώς το βίντεο που απαθανάτισε τη σκηνή δημοσιεύτηκε στο Facebook. Λεπτομέρειες σχετικά με το παρασκήνιο της υπόθεσης δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο λέγεται πως έλαβε χώρα κοντά στη Σόφια και υπεύθυνοι για την καταγραφή του είναι ίσως δύο ποδηλάτες που βρέθηκαν στο σημείο.
 
Το κλιπ δείχνει τη μαύρη Carrera 4S Cabriolet, να οδηγείται από ένα ηλικιωμένο κύριο σε ένα στενό μονοπάτι όπου υπήρχαν μεγάλες πέτρες αλλά και λιμνάζοντα νερά, όπου φυσικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι κρύβουν από κάτω. Μάλιστα για να καταφέρει το αυτοκίνητο να περάσει όλη αυτή τη διαδρομή βλέπουμε πως στο 20ο δευτερόλεπτο χρειάστηκε να σηκωθεί ολόκληρος ο μπροστινός δεξί τροχός και το αμάξι να γλιστράει.
 
Παρόλα αυτά ο κύριος φάνηκε ατρόμητος, το ίδιο και η Porsche που εν τέλει πέρασε από τα νερά και κάπου εκεί τα βίντεο διακόπηκε. Όπως προαναφέραμε κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για ποιο ακριβώς λόγο συνέβη όλο αυτό, όμως ένα σχόλιο στην ανάρτηση αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο άντρας εντοπίστηκε από ντόπιους στην περιοχή.
 
Ποιος ξέρει; Ίσως στο τέλος του δρόμου να βρίσκεται το σπίτι του ή κάποια εξοχική κατοικία.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center