Η νέα Mercedes ΑΜG A 45 σε μία από τις στροφές του Ring.

«Ημίγυμνη» η νέα Mercedes ΑΜG A 45

1.975 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2019)

Tις τελευταίες της δοκιμές πριν την επίσημη αποκάλυψή της έκανε στην «Πράσινη Κόλαση» η Mercedes AMG A 45. Διαβάστε όλες τις νέες πληροφορίες.

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι γύρω από την αποκάλυψη της νέας Μercedes AMG A 45, με τον κατασκοπευτικό φακό να αιχμαλωτίζει το νέο hot-hatch κατά την διάρκεια των τελευταίων δοκιμών του στην διάσημη πίστα του Nurburgring κάτω από ελαφρύ καμουφλάζ στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες.

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να καταλάβουμε πως σε σχέση με την λιγότερη ισχυρή Α 35, η νέα Α 45 θα έχει νέα γρίλια, μεγάλου μεγέθους αεροτομή στο τέλος της οροφής αλλά και νέο σύστημα εξάτμισης με δύο διπλές στρογγυλές απολήξεις. Ακόμα, οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν πως οι μηχανικοί της AMG έχουν προσφέρει στο μικρομεσαίο υψηλών επιδόσεων νέα ανάρτηση που βελτιώνει την ικανότητα πέδησης και το κράτημα του αυτοκινήτου ώστε να «συμπεριφέρεται» καλύτερα σε όλα τα οδηγικά modes που θα διαθέτει.
 
Σημαντικό είναι να σημειώουμε πως η Mercedes θα προσφέρει δύο εκδόσεις βασισμένες πάνω στον γνώριμό μας 4κύλινδρο 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Η «βασική» θα έχει γύρω στα 387 άλογα ενώ η «S» θα αποδίδει 421 άλογα, κάνοντας το hot-hatch το πιο ισχυρό μοντέλο της κατηγορίας του.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Mercedes-AMG A 45 θα κατά πάσα πιθανότητα στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.
 

Hyundai
vw