Έχεις keyless; Βάλε το κλειδί σε μεταλλικό κουτί

8.895 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2021)

Συστάσεις να αποθηκεύουν τα κλειδιά που υποστηρίζουν σύστημα Keyless σε μεταλλικά κουτιά κάνει η αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου στους κατόχους οχημάτων, αφού οι κλοπές τέτοιων αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί!

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η τεχνολογία μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα, ταυτόχρονα και όπως φαίνεται αυτό επιβεβαιώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφορικά με την τεχνολογία keyless που διαθέτουν πολλά καινούργια αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως λοιπόν αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, τα προσωρινά στοιχεία έχουν δείξει αύξηση 3,1% στις κλοπές αυτοκινήτων μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αύξησης προέρχεται από αυτοκίνητα που διαθέτουν σύστημα keyless. Μάλιστα η αστυνομία στην Βρετανία εξήγησε πως οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος μέσω του κατάλληλου εξοπλισμού μπορούν από απόσταση πολύ εύκολα να βρουν το σήμα που εκπέμπει το κλειδί που βρίσκεται μέσα από το σπίτι, το οποίο μεταφέρεται σε μία φορητή συσκευή και στη συνέχεια χρησιμοποιείται για να ξεκλειδωθεί το αυτοκίνητο και να κάνει «φτερά».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw