• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Μinnie Van θα παρουσιαστεί στην Disney D23 Expo στο Anaheim της Καλιφόρνια.

Honda Odyssey ή αλλιώς «Minnie Van» (+vid)

Διαβάστηκε από 1817 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2017

Η Ιαπωνική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video με το μοντέλο της Odyssey να είναι «ντυμένο» Μinnie Mouse. Δείτε το!

 
Η Ηonda σε συνεργασία με την Disney αποκάλυψε το «Minnie Van» ένα μοναδικό project που βασίστηκε πάνω στο μοντέλο Odyssey της Ιαπωνικής μάρκας.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, είναι εμπνευσμένο από το την Mini Mouse και έχει ροζ εμφάνιση με άσπρες βούλες με το μάτι να πέφτει πάντως αμέσως στα τεράστια «αυτιά» που βρίσκονται πάνω στην οροφή! Οι σχεδιαστές δεν σταμάτησαν εκεί καθώς προσέθεσαν ειδικο φινίρισμα και στο εσωτερικό. Η Ηοnda δεν ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά ήδη μπορούμε να διακρίνουμε ένα λουλούδι στο ταμπλό και ροζ μαξιλάρια στα καθίσματα.
 
Το Μinnie Van θα παρουσιαστεί στην Disney D23 Expo στο Anaheim της Καλιφόρνια με την εταιρεία να θέλει να χρησιμοποιήσει το δημοφιλές cartoon ώστε να αυξήσει την δημοφιλία του μοντέλου στις οικογένειες στις ΗΠΑ.

Το τωρινό Odyssey παίρνει ισχύ από ένα 3,5 λτ μοτέρ απόδοσης 250 ίππων. Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέας γενιάς μοντέλο η απόδοση του κινητήρα θα αυξηθεί κατά 30 άλογα.