Ήρθε στην Ευρώπη η κινεζική Great Wall

Ήρθε στην Ευρώπη η κινεζική Great Wall

1.948 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2021)

Στα μέρη μας έφτασε ακόμα μία κινεζική μάρκα αυτοκινήτων, καθώς η Great Wall έκανε τα εγκαίνια της ευρωπαϊκής της έδρας στο Μόναχο της Γερμανίας.

Καλοβλέπουν την Ευρώπη οι κινεζικές μάρκες 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν είναι λίγοι οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων που καλοβλέπουν την ευρωπαϊκή αγοράς ως ένα ακόμα πεδίο δράσης. Η Great Wall είναι μία από αυτές, αφού ανακοίνωσε πως πλέον θα έχει έδρα και στο Μόναχο της Γερμανίας προκειμένου να ξεκινήσει να επεκτείνεται στη «γηραιά ήπειρο».
 

Έρχεται με ηλεκτρισμένα μοντέλα 

Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει να πουλά αυτοκίνητα στην Ευρώπη τον επόμενο χρόνο, αφού πρώτα παρουσίασε ένα Plug-in υβριδικό SUV από τη μάρκα Wey και ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο από την μάρκα Ora στην έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο τον περασμένο Σεπτέμβρη.
 

Στοχεύει και στην αλυσίδα εφοδιασμού 

Η αυτοκινητοβιομηχανία ελπίζει ότι με αυτή την κίνηση θα μπορέσει παράλληλά να επενδύσει και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στην αλυσίδα εφοδιασμού. Έτσι η Great Wall σχεδιάζει να ανοίξει υποκαταστήματα στο Μόναχο και το Βερολίνο το 2022. Σε αυτά πέραν των αυτοκινήτων θα μπορεί κάποιος να βρει και άλλες συνοδευτικές υπηρεσίες που θα αφορούν την φόρτιση, τη συντήρηση και την επισκευή κ.α.
 

Στόχος να γίνει παγκόσμιος κατασκευαστής 

«Η είσοδος στην Ευρώπη είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη Great Wall Motor», δήλωσε ο CEO της Great Wall Motor Europe, Qiao Xianghua και συνέχισε: «Έχουμε φιλόδοξους στόχους και για αυτήν την αγορά. Το βήμα είναι απαραίτητο για να γίνει η αυτοκινητοβιομηχανία μια παγκοσμίως ανταγωνιστική εταιρεία αυτοκινήτων».
 

Ακολουθούν και άλλες χώρες

Η Great Wall σχεδιάζει να απασχολήσει 300 άτομα στα γραφεία του Μονάχου, ενώ τα μελλοντικά της πλάνα περιλα΄μβάνουν χώρες όπως: Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία και Δανία.

Καλώς την!
-Η κινεζική Great Wall μπαίνει επίσημα στην ευρωπαϊκή αγορά.
-Εγκαινίασε τα κεντρικά της γραφεία στο Μόναχο, απ όπου και στοχεύει να εξαπλωθεί στην Ευρώπη.
-Ηλεκτρισμένη η γκάμα της.
-Κοιτάει και τις αγορές πολλών άλλων χωρών.
Είναι υπέρ του καταναλωτή ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός που φέρνουν οι κινεζικές μάρκες στις ευρωπαϊκές. Μήπως αυτό αποτελέσει την αιτία να μειωθούν κάπως οι τιμές των αυτοκινήτων;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
SEAT