Εντυπωσιακή και... απειλητική η εμφάνιση της Lamborghini Huracan από τη Mansory.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακή και... απειλητική η εμφάνιση της Lamborghini Huracan από τη Mansory.

Huracan 1250 PS

2.889 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2016)

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory, βάζει χέρι σε υπερ-αυτοκίνητα κάνοντάς τα ακόμα πιο κτήνη. Όπως αυτή η Torofeo Lamborghini Huracan.

Η βελτίωση ξεκίνησε αρχικά από το αμάξωμα, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ανθρακονημάτα panels βαμμένα σε ματ χρώμα. Προσθήκη που δίνει ένα απόκοσμο τελικό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί πιο άγριοι προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ νέες είναι και οι πόρτες, οι οποίες στο κεντρικό τους σημείο ξεχωρίζουν με τις έντονες ακμές τους. Επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί και νέες εισαγωγές αέρα στην οροφή, ενώ μάτι βγάζει η ευμεγέθης πίσω αεροτομή. 

Πέρα από τις όποιες αισθητικές παρεμβάσεις, το ζουμί της βελτίωσης είναι στο κινητήρα αυτής της Huracan. Ο 5,2 λίτρων κινητήρας έχει βελτιωθεί κατά πολύ, όπου σε κάθε μεριά του V έχει τοποθετηθεί και μια τουρμπίνα. Ενισχυμένα είναι και τα σωθικά του, με σφυρήλατα πιστόνια και ενισχυμένες μπιέλες, ενώ έχουν τοποθετηθεί άλλοι εκκεντροφόροι, νέο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου, καθώς και ένα υγρόψυκτο intercooler. 
Χάρη σε αυτές τις τροποποιήσεις ο κινητήρα αποδίδει το εξωφρενικό νούμερο των 1.250 ίππων, ενώ η ροπή περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 1.000 Nm. Σε μόλις 2,7 δλ. ο οδηγός βλέπει 100 χλμ/ώρα στο κοντέρ ενώ η τελική σκαρφαλώνει μέχρι και τα 340 χλμ/ώρα.

Αυτό το χρώμα της πάει πολύ!

Αυτό το χρώμα της πάει πολύ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO