3 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Pony ή του Excel όπως το γνωρίσαμε εμείς, έχει ένα τιμόνι το οποίο μοιάζει με aftermarket επιλογή. Πρωταγωνιστής βέβαια είναι το κλασικό, ελεύθερο στιλ των 90s.

Αλματα και στο θέμα του ντιζάιν

6.320 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

`Αλματα όμως έχει κάνει η Hyundai και στο θέμα του ντιζάιν, ειδικά από την εποχή που προσέλαβε τον Πέτερ Σρέιερ, πρώην σχεδιαστή της VW και προκάτοχο εδώ του Ντόνκερφολκε. Η πορεία βέβαια, είχε διάφορα στάδια, όπως το Matrix, ένα όχημα γνώριμο στον έλληνα οδηγό, το οποίο είχε επιμεληθεί ο οίκος Pininfarina.

Σήμερα η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Μέσω μιας σιλουέτας με έμφαση στο σχήμα του διαμαντιού, τα μελλοντικά (και προφανώς ηλεκτρικά) μοντέλα της Hyundai να είναι άμεσα αναγνωρίσιμα. «Ένα εκσυγχρονισμένο προφίλ fastback» αποκαλούν στη Hyundai τη διαμόρφωση του πίσω μέρος το οποίο κοσμείται από 475 LED ενώ, εμπρός ο αντίστοιχος αριθμός είναι ακριβώς 520 LED.

Aκόμα κι όταν ο Ντόνκερφολκε υπόσχεται πάντως ότι, το πρωτότυπο θα μπει κάποια στιγμή στην παραγωγη, είναι δεδομένο ότι, κάποια στοιχεία δε θα προκριθούν. Κυρίως στο εσωτερικό.

Η Hyundai αποκαλεί τη μελλοντική στρατηγική της για την καμπίνα «Style Set Free» και το Concept 45 την ενσωματώνει ήδη. Αυτό σημαίνει: όταν το όχημα θα περνά σε αυτόνομο mode και ο οδηγός θα γίνεται ουσιαστικά επιβάτης, θα χρειάζεται ένας χώρος διαβίωσης αλλά και εργασίας. Και αυτό το lounge στο «45» δείχνει ακριβώς σας ένα πολυτελές σαλόνι, με όλα του τα ντιζαϊνάτα «έπιπλα». 

Η αποδοχή είναι μάλλον δεδομένη. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green