Ιστορικό ρεκόρ για τη Rolls-Royce

2.024 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Η Rolls-Royce σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία των 116 ετών της με την άνοδο σε σχέση με το προηγούμενο ορόσημο να ορίζεται σε περισσότερα από χίλια αυτοκίνητα.


Η βρετανική φίρμα των υπερπολυτελών αυτοκινήτων έσπασε τα ρεκόρ όλων των εποχών το 2019 καταγράφοντας 5.152 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδ, κάνοντας την περασμένη χρονιά την καλύτερη στην ιστορία των 116 ετών της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, η Rolls-Royce Motor Car, μέλος του BMW Group, είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 25 τοις εκατό σε σχέση με το 2018 (4.107 αυτοκίνητα), την μέχρι πρότινος χρονιά ρεκόρ της εταιρείας.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό το επίτευγμα έπαιξαν όλα τα μοντέλα της γκάμας με την Phantom να διατηρεί τα ηνία ως η ναυαρχίδα της μάρκας. Επιπλέον, οι Dawn, Wraith και Ghost βάζουν κι εκείνες το λιθαράκι τους στην πορεία της Rolls-Royce ενώ αξίζει να αναφερθεί η διαδρομή της Cullinan, του πρώτου SUV της πολυτελούς φίρμας, που χαρακτηρίστηκε από την ίδια την εταιρεία ως το καινούργιο μοντέλο που πωλείται ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Σημειώστε επίσης πως η Ghost οδεύει προς το τέλος της καριέρας της έπειτα από 11 χρόνια παρουσίας στο παγκόσμιο στερέωμα.

Καταλήγοντας, να πούμε πως, το 2019, τα μοντέλα της Rolls-Royce πωλήθηκαν σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου 135 αντιπροσωπειών, δύο εκ των οποίων άνοιξαν τις πόρτες τους για το κοινό μέσα στη χρονιά.

Hyundai
4green