ΚINTO: H νέα εταιρεία της Τοyota

1.731 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Η Τοyota στηρίζει ουσιαστικά το μέλλον της στην νέα εταιρεία που δημιούργησε για να την βοηθήσει στο να μετατραπεί σε έναν κολοσσό που θα παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς κάθε είδους σε όλο τον κόσμο.


Η Toyota ανακοίνωσε ότι προχωρά στην δημιουργία μιας νέας φίρμας κάτω από την ονομασία KINTO, με σκοπό να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες κινητικότητας σε χρήστες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό αποτελεί μέρος του παγκόσμιου οράματος της Toyota ώστε να εξελιχθεί σε μια εταιρεία που θα μπορεί να παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς κάθε είδους σε όλο τον κόσμο.

Η Toyota στοχεύει να αυξήσει την προσφορά υπηρεσιών κινητικότητας παράλληλα με τις παραδοσιακές πωλήσεις αυτοκινήτων μέσω μιας στρατηγικής που αποτελείται από 4 πυλώνες: την προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων για κάθε απαίτηση του κοινού, αύξηση της παρουσίας της στη αγορά leasing, την χρήση δεδομένων για το λανσάρισμα νέων τρόπων μετακίνησης (όπως car sharing, carpooling) και προετοιμασία για να βγουν στην αγορά πλήρως αυτόνομα οχήματα.

Ο Δρ. Johan van Zyl, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Motor Europe δήλωσε: «Η KINTO αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής μας επιχειρηματικής δραστηριότητας. H προσθήκη υπηρεσιών κινητικότητας στο παραδοσιακό επιχειρηματικό μας μοντέλο θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες των πελατών μας και να υποστηρίξουμε τις αναδυόμενες απαιτήσεις κινητικότητας».

Το όνομα της νέας μάρκας προέρχεται από την ιαπωνική λέξη Kintoun ή Flying nimbus, ένα σύννεφο το οποίο παρέχει μεταφορά «κατά παραγγελία» για έναν διάσημο κινούμενο σχέδιο στην Ιαπωνία. Ακριβώς όπως και το Kintoun, το KINTO θέλει να είναι διαθέσιμο κάθε φορά που ένας πελάτης αναζητά εύκολους και έξυπνους τρόπους να κινηθεί, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή.
 

CORAL GAS PASXA
citroen