Και με μηχανικό κιβώτιο η επόμενη Ford Mustang

Και με μηχανικό κιβώτιο η επόμενη Ford Mustang

1.465 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Με μια teaser εικόνα, η Ford επιβεβαίωσε πως η επόμενη Mustang θα προσφερθεί και με τρία πεντάλ. Παρουσιάζεται το 2023 η νέα γενιά.

Επιβεβαιώθηκε πως θα έχει τρία πεντάλ η νέα Mustang

Η Ford επιβεβαίωσε πως η επόμενης γενιάς Mustang θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Flat Rock στο Michigan και πως πρόκειται να προσφερθεί και πάλι με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Στην εικόνα που δημοσίευσε η Ford, βλέπουμε το έμβλημα της Mustang και από πάνω του τις λέξεις «7th Generation». Στο γράμμα «Ο», η μάρκα φρόντισε να σχηματίσει την κλιμάκωση ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στις φήμες που ήθελαν τη νέα γενιά να προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μοτέρ βενζίνης αλλά και σε hybrid εκδόσεις

Ομιχλώδες είναι το τοπίο σχετικά με τα κινητήρια σύνολα που θα υιοθετήσει η νέα Mustang καθώς θεωρείται σίγουρο πως η Ford θα θελήσει να δώσει στο μοντέλο κάποιο υβριδικό κινητήριο σύνολο, ώστε να μειώσει τις εκπομπές ρύπων που παράγει το αυτοκίνητο και να εναρμονιστεί με τα αυστηρότερα όρια που επιβάλλει η Ευρωπαική Ένωση. Σύμφωνα ωστόσο με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, η νέα Mustang θα προσφερθεί αρχικά με τον γνωστό 2,3 λτ. ΕcoBoost και τον V8 των 5,0 λίτρων, ενώ δεν θα πρέπει να μας προξενήσει εντύπωση, εάν σε κάποιες αγορές προσφερθεί και με τον Predator κινητήρα των 5,2 λίτρων. Το υβριδικό κινητήριο σύνολο λέγεται πως δεν θα γίνει διαθέσιμο από την αρχή αλλά θα προσφερθεί μετά την ανανέωση που θα λάβει η επόμενη γενιά, στο μέσο του κύκλου ζωής της.

Με τετρακίνηση για πρώτη φορά

Η επόμενη Mustang φαίνεται επίσης πως θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της τετρακίνητη και ότι θα είναι η τελευταία φορά που το θρυλικό μοντέλο θα προσφερθεί με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Mustang δεν θα γίνει πριν την άνοιξη του 2023.

Παρουσιάζεται το 2023 η νέα γενιά
- Επιβεβαιώθηκε πως θα έχει τρία πεντάλ η νέα Mustang
- Με μοτέρ βενζίνης αλλά και σε hybrid εκδόσεις
- 4κίνηση για πρώτη φορά
Εσύ θα έπαιρνες τη Mustang με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto