Καλή χρονιά από τη συντακτική ομάδα του AutoΤρίτη!

Καλή χρονιά!

2.447 Επισκέψεις στο άρθρο (1/1/2019)

Ευτυχισμένο και δημιουργικό να είναι το νέο έτος, με υγεία και χαρά για τον καθέναν ατομικά, αλλά και πρόοδο και ευημερία για την κοινωνία μας.

Η συντακτική ομάδα του AutoΤρίτη σας εύχεται Καλή Χρονιά, με υγεία και χαρά. Το νέο έτος ας γίνει για όλους μας η αφετηρία για καλύτερα πράγματα σε όλους τους τομείς. Ευχόμαστε ολόψυχα περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη, λιγότερη ιδιοτέλεια και πονηριά, πρωτοπόρες εμπνεύσεις και θετική αύρα με προεξάρχον στοιχείο την αισιοδοξία.
 
 
Το 2018 ήταν μια καλή χρονιά για το χώρο της αυτοκίνησης, αφού τόσο η ευρωπαϊκή, όσο και η ελληνική αγορά διέγραψαν ανοδική πορεία. Βέβαια, έχουμε πολλά «ψωμιά» ακόμα για να φτάσουμε στα προ κρίσης επίπεδα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα όλα είναι πιθανά. Ας γίνει, λοιπόν, το 2019 η αρχή για μια κοινωνική συνειδητοποίηση, το ξεκίνημα μιας ατομικής -και άρα συνολικής- αφύπνισης, μπας και αλλάξουμε ρότα και φτιάξουμε ποτέ μια κοινωνία της προκοπής.

Σας ευχόμαστε να θέσετε και να κατακτήσετε στόχους μέσα στη νέα χρονιά. Για όποιους ισχύει, να πάψει επιτέλους το «κάθε πέρσι και καλύτερα». Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, είναι το παν, οπότε την «υγειά μας να `χουμε» και πάντα προσοχή στο δρόμο!

NEO TRANSPORTER
test center