• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Καλοκαιρινές εκπτώσεις Peugeot

4.148 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2020

Εκπτώσεις και πολλά ακόμα οφέλη για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα προσφέρει η Peugeot μέσω του προγράμματος «Peugeot Summer Sales», το οποίο ισχύει από αύριο 15 Μαΐου.

PEUGEOT: Νέο 3008 με premium χαρακτήρα & τεχνολογία

 


Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή να φροντίζει τους πελάτες της, κάνει τώρα ένα βήμα ακόμα, σχεδιάζοντας το Peugeot Summer Sale, ένα πρόγραμμα το οποίο προσφέρει μοναδικές τιμές αλλά και τα μέγιστα οφέλη για την αγορά όλων των μοντέλων της.

Το Peugeot Summer Sales ισχύει σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας πανελλαδικά και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της, πλήθος εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.

 

Στο πλαίσιο του νέου προγράμματος, οι φίλοι της μάρκας μπορούν να αποκτήσουν με το μέγιστο όφελος, το μοντέλο της επιλογής τους από το σούπερ μίνι Peugeot 108 έως την ναυαρχίδα 508, το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς Peugeot 208, οποιοδήποτε μοντέλο από την δημοφιλή οικογένεια των SUVs 2008, 3008 και 5008, το MPV Peugeot Rifter αλλά και το ηλεκτρικό Peugeot 208 που μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι για όλα τα μοντέλα της Peugeot ισχύουν 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια οδικής βοήθειας.

59 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  208