Τώρα αντιμετωπίζει 13 διαφορετικές κατηγορίες όπως επικινδυνη οδήγηση, επίθεση κατά αστυνομικού, καταστροφές κ.α

Τώρα αντιμετωπίζει 13 διαφορετικές κατηγορίες όπως επικινδυνη οδήγηση, επίθεση κατά αστυνομικού, καταστροφές κ.α

Καναδός προσπάθησε να προσγειωθεί μέσα σε καράβι

2.991 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Λίγο το μεθύσι, λίγο το Grand Theft Auto, κάτι πάντως ώθησε έναν 25χρονο Καναδό να θελήσει να πάρει φόρα και να προσγειωθεί μέσα σε ένα αγκυροβολημένο ferry-boat. Διαβάστε την ιστορία.

Ο Καναδάς πρόσφατα γιόρτασε την 150η επέτειο του αλλά ένας Καναδός πολίτης μάλλον ήπιε λίγο παραπάνω κατά τους εορτασμούς αν κρίνουμε πως κατέληξε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H Karen Whitby του Λιμενικού Σώματος της περιοχής ισχυρίζεται ότι ένας 25χρόνος εμπλέκεται σε ένα συνεχόμενο ντεμαράζ ανεύθυνης και επικίνδυνης οδήγησης μετά από όλα αυτά που έκανε μια νύχτα στα τέλη του Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 25χρονος με όνομα Chase Campbell έσπασε μια σειρά από πόρτες ασφαλείας με ένα Chevrolet Βlazer και στη συνέχεια επιτάχυνε προς τον τερματικό σταθμό του λιμανιού, όπου είναι αγκυροβολημένα ferry-boats. Tότε, ο ίδιος άνθρωπος κατάφερε και πέρασε και από άλλες μπαριέρες πριν επιχειρήσει να πάρει φόρα, ώστε να προσγειωθεί μέσα σε ένα αγκυροβολημένο καράβι ονόματι  Queen of Surrey.
 
Το περιστατικό μοιάζει πολύ σαν αποστολή από το Grand Theft Auto μόνο που στην πραγματικότητα τα αυτοκίνητα δεν προσγειώνονται σε πλοία τόσο εύκολα. Ο Campbell βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά και κατάφερε να διαφύγει από το χώρο αλλά μετά προσπάθησα να διαρρήξει δύο αυτοκίνητα, κάτι που οδήγησε στον εντοπισμό του από τις Αρχές.

Τώρα αντιμετωπίζει 13 διαφορετικές κατηγορίες όπως επικινδυνη οδήγηση, επίθεση κατά αστυνομικού, καταστροφές κ.α.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA