2 φωτογραφίες »

Η εταιρεία λέει πως το μοντέλο θα παρουσιαστεί σύντομα.

Καταφτάνει η τελευταία δημιουργία της Lamborghini (+vid)

1.999 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2021)

Κάτι συναρπαστικό ετοιμάζει το αγωνιστικό τμήμα, Squadra Corse της Lamborghini, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο με το οποίο μας βάζει στο κλίμα!

Τα μοντέλα της Lamborghini που φέρουν την υπογραφή του αγωνιστικού τμήματος Squadra Corse είναι πολύ ενδιαφέροντα και το ίδιο ισχύει για το νέο έργο που έχει στα σκαριά η ιταλική μάρκα. Πέραν ενός βίντεο η εταιρεία δεν θέλησε να μας κάνει σοφότερους αφήνοντας έτσι προς το παρών να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.
 
Το εν λόγω αυτοκίνητο φαίνεται να βασίζεται στην Huracan EVO, αλλά έχει σαφώς μετατραπεί για να κινείται αποκλειστικά σε πίστες. Το βίντεο μας δίνει μια ματιά στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου και αποκαλύπτει ότι το μπροστινό μέρος θα περιλαμβάνει νέους προβολείς LED. Αλλού, μπορούμε να δούμε ότι έχει πιο έντονα εμπρός και πίσω φτερά με περσίδες στην περιοχή των ενσωματωμένων αεραγωγών. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μεγάλο διαχύτη, νέα πίσω φώτα LED και μία μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.
 
Έως τώρα δεν έχει καταστεί σαφές εάν το μοντέλο που πρωταγωνιστεί θα πρόκειται για κάποιο εφάπαξ αυτοκίνητο ή κάποιο νέο αγωνιστικό μοντέλο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για ένα αγωνιστικό και όχι κάποιο οδικό όχημα.
 
Τέλος σε ότι αφορά την ημερομηνία αποκάλυψης, αυτό που η Lamborghini αναφέρει είναι πως θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του, οπότε είμαστε σε αναμονή.
 

   

MIKRA VANS LEASING
test center