• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εξωτερικό μέρος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί καινούργιες ζάντες Vossen.

Tην οροφή κάνει πιο όμορφη μια μαύρη μπαγκαζιέρα.

Κατακόκκινο Audi Q2

4.594 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/5/2017

Μπορεί από μόνο του το Audi Q2 να είναι ένα αυτοκίνητο που τραβάει επάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων, ωστόσο το συγκεκριμένο βελτιωμένο όχημα, δείχνει ότι πάντα υπάρχει μια πιο όμορφη εκδοχή.

 
Η εταιρεία AH Exclusive Parts και ο προϊστάμενος αυτής, Alois Hankofer, είναι οι εμπνευστές αυτού του κατακόκκινου βελτιωμένου Q2 που βλέπουμε.

Στο εξωτερικό μέρος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί καινούργιες ζάντες Vossen, οι οποίες καλύπτουν το σύστημα πέδησης, που έχει μετατραπεί σαν αυτό του RS3, διαθέτοντας μεταξύ άλλων κεραμικές δισκόπλακες, ενώ την οροφή κοσμεί μια μαύρη μπαγκαζιέρα, αυξάνοντας έτσι τους αποθηκευτικούς χώρους.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό τα πίσω καθίσματα βρίσκονται στη θέση τους, ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να κάτσει, γιατί έχει τοποθετηθεί roll cage, το οποίο είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ οι μπροστινές θέσεις έχουν αντικατασταθεί από καθίσματα Recaro, τα οποία είναι καλυμμένα από δέρμα alcantara.

Τέλος αξίζει να σταθούμε στο τιμόνι του συγκεκριμένου Q2, στο οποίο συνυπάρχουν ίνες από άνθρακα αλλά και δέρμα alcantara.
 

Tags: AUDI, AUDI Q2