Κάθε Mercedes θα έχει ηλεκτρική έκδοση από το 2025

2.722 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2021)

Αμιγώς ηλεκτρική έκδοση θα έχει κάθε νέα Mercedes από το 2025 και έπειτα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το πλάνο της γερμανικής φίρμας το οποίο παρουσιάστηκε όντας βασισμένο στην ηλεκτροκίνηση!

Η Mercedes παρουσίασε το πλάνο της για τα επόμενα χρόνια και όπως ισχύσει στην πλειοψηφία των μαρκών έτσι και σε αυτή την περίπτωση η ηλεκτροκίνηση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού η μάρκα σκοπεύει να προχωρήσει σε μια πολύ μεγάλη επένδυση από σήμερα έως και το 2030.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως έγινε γνωστό η εταιρεία θα διαθέσει συνολικά 40 δισεκατομμύρια ευρώ μεταξύ του 2022 έως και το 2030 σε επενδύσεις ηλεκτρικών οχημάτων. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι η αποκάλυψη τριών νέων αρχιτεκτονικών αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2025, που θα της επιτρέψει να έχει τουλάχιστον μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση για κάθε αυτοκίνητο που έχει στη γκάμα της.
 
Η πρώτη πλατφόρμα, η MB.EA έχει σχεδιαστεί για επιβατικά οχήματα της Mercedes και θα καλύπτει όλα τα μεσαία έως μεγάλα αυτοκίνητα, λέει η εταιρεία. Επεκτάσιμη και αρθρωτή, θα αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά του μελλοντικού χαρτοφυλακίου ηλεκτρικών της εταιρείας. Η δεύτερη πλατφόρμα είναι η AMG.EA. Είναι αφιερωμένη στα ηλεκτρικά οχήματα επιδόσεων και απευθύνεται σε πελάτες της Mercedes-AMG, όπως υποδηλώνει και το όνομά της. Η τρίτη πλατφόρμα ονομάζεται VAN.EA και όπως καταλαβαίνετε προορίζεται για ηλεκτρικά βαν και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda