Η μάρκα παρουσίασε ίσως την πιο όμορφη οροφή αυτοκινήτου.

Το σχέδιο με τις σημειώσεις.

Υπεύθυνος για το κέντημα είναι ο Josh Liles.

Η λεπτομέρεια κάνει και στο εξωτερικό της εμφάνισή της.

Κεντητό έργο τέχνης σε οροφή Rolls-Royce

1.609 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Η πολυτέλεια ακόμα και στη λεπτομέρεια είναι βασικό χαρακτηριστικό της Rolls-Royce, ωστόσο η βρετανική φίρμα το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Μέσω της Wraith η μάρκα παρουσίασε ίσως την πιο όμορφη οροφή αυτοκινήτου, την οποία έχει κοσμήσει με ένα κέντημα που παρουσιάζει σε ώρα πτήσης το γεράκι «Peregrine falcon» γνωστό στα ελληνικά και ως Πετρίτης το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το πιο γρήγορο πουλί στον κόσμο!
 
Το λεπτομερές κέντημα σε γαλάζιο φόντο ταιριάζει «γάντι» με το υπόλοιπο εσωτερικό του μοντέλου, ενώ παρόμοια απόχρωση έχει και το εξωτερικό που συνδυάζει τα χρώματα Bala Blue (γαλάζιο) και το Andalusian White (λευκό). Φυσικά η λεπτομέρεια κάνει και εκεί την εμφάνισή της και συγκεκριμένα στη λευκή γραμμή στο πλάι του αμαξώματος η οποία σε κάποιο σημείο παίρνει τη μορφή φτερού.
 
Υπεύθυνος για το κέντημα είναι ο Josh Liles ο οποίος ανέφερε «Ο σχεδιασμός απαιτούσε ώρες παρατήρησης ενός γερακιού Peregrine - έπρεπε να καταλάβουμε το μυϊκό σύστημα, την κίνηση, τη σκίαση των φτερών. Θέλαμε να συλλάβουμε το πουλί σε μία επιθετική στάση. Δημιουργήσαμε πολλαπλές επαναλήψεις του κεντήματος - η κατεύθυνση, το μήκος και η απόσταση του βελονιού μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στην τελική εικόνα».

Toyota
test center