• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μίνι μοντέλο της Kia εφοδιάζεται με έναν 3κύλινδρο 1,0 λτ. κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 67 ίππους και 90 Nm ροπής.

Η κατανάλωσή του με υγραέριο είναι 5,8 λτ./100 χλμ ή 5,6 με το σύστημα start-stop.

Θα αρχίσει να πωλείται προς τα τέλη του έτους, ξεκινώντας από την ελληνική, γερμανική, πολωνική, ιταλική, πορτογαλική και ολλανδική αγορά.

Kia Picanto LPG στη Φρανκφούρτη

7.049 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/8/2013

Η Kia θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, το Picanto με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη-LPG), ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2013.

 
Το μίνι μοντέλο της Kia εφοδιάζεται με έναν 3κύλινδρο 1,0 λτ. κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 67 ίππους και 90 Nm ροπής. Η κατανάλωσή του με υγραέριο είναι 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων 100 γραμ./χλμ. CO2. Ωστόσο. οι εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με start – stop (ISG), η κατανάλωση θα περιορίζεται στα 5,6 λτ./100 χλμ.
 
Το Kia Picanto LPG διαθέτει ένα ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων που βρίσκεται εμπρός από τον πίσω άξονα, ενώ κάτω από το χώρο αποσκευών τοποθετήθηκε η δεξαμενή των 27 λτ., όπου αποθηκεύεται το υγραέριο. Όσον αφορά την άμεση εναλλαγή ανάμεσα στα δύο καύσιμα, ο οδηγός θα μπορεί να την πραγματοποιήσει με το πάτημα ενός μπουτόν που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Τέλος, το νέο μίνι μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη, ενώ θα αρχίσει να πωλείται προς τα τέλη του έτους, ξεκινώντας από την ελληνική, γερμανική, πολωνική, ιταλική, πορτογαλική και ολλανδική αγορά.

Tags: KIA PICANTO