Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό

3.864 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2019)

Ένας κλέφτης φορτηγού συνελήφθη και τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν μετά από μια τρελή κούρσα από το Χαϊδάρι έως το Μενίδι μέσω Αττικής Οδού, αφού το φορτηγό έσπασε τις μπάρες στα διόδια.

Η καταδίωξη ενός κλεμένου φορτηγού, το οποίο ήταν εφοδιασμένο με πομπό GPS, είχε αίσιο τέλος, αν και οι τρεις αστυνομικοί που ενεπλάκησαν, τραυματίστηκαν ελαφρά. Όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα, όταν το φορτηγό που είχε κλέψει και οδηγούσε ο 39χρονος ομογενής από τη Ρωσία εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται στη συμβολή της Ιεράς Οδού με τη Λ. Αθηνών. Ο νόμιμος ιδιοκτήτης του φορτηγού είχε εγκαταστήσει σύστημα το οποίο έδινε το «στίγμα» του οχήματος ανά πάσα στιγμή και είχε ενημερώσει τους αστυνομικούς.

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε η τρελή καταδίωξη του φορτηγού το οποίο μετέπειτα έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Αττικής Οδού, κινήθηκε στον αυτοκινητόδρομο και βγήκε στην έξοδο προς Μενίδι. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και έτσι ο δράστης κατέβηκε από το φορτηγό και στην προσπάθειά του να διαφύγει ήρθε στα χέρια με τους τρεις αστυνομικούς που τον καταδίωκαν. Πριν τον συλλάβουν, ο 39χρονος ελληνικής υποκοότητας άνδρας κατάφερε να τους τραυματίσει ελαφρά στα χέρια.

VW LEASEPRO
test center