Η ειδική έκδοση Cherry Red Edition του Koenigsegg Jesko έχει δώσει στο μοντέλο ένα κόκκινο εξωτερικό χρώμα.

Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αυτό ανέρχεται στα 2.350.000 ευρώ χωρίς φόρους.

Koenigsegg Jesko «νόστιμo» σαν… κεράσι

2.350 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Το Koenigsegg Jesko είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο μοντέλο, όμως ακόμα και αυτό μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, όπως για παράδειγμα αυτό της ειδικής έκδοσης Cherry Red Edition που βρίσκεται προς πώληση για ένα ποσό που προκαλεί ίλιγγο.

Η ειδική έκδοση Cherry Red Edition του Koenigsegg Jesko έχει δώσει στο μοντέλο ένα κόκκινο εξωτερικό χρώμα, σε απόχρωση όπως αυτή του κερασιού, το οποίο έρχεται σε τέλεια αρμονία με ανθρακονημάτινα στοιχεία που εξοπλίζουν το αμάξωμα του supercar.
 
Μιλώντας για ίνες άνθρακα να πούμε πως από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένες και οι ζάντες, με αυτές του μπροστά άξονα να ζυγίζουν 6,7 κιλά και αυτές του πίσω 8,4. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στο να μείνει όσο το δυνατόν σε χαμηλότερα πλαίσια το συνολικό βάρος του αυτοκίνητου, το οποίο μετράται στα 1.320 κιλά, χωρίς καύσιμο.
 
Δεν υπάρχει λόγος πως το Jesko εκτός από εκπληκτική απόδοση έχει στη διάθεσή του και τις απαραίτητες ανέσεις. Αυτοί που θα καθίσουν στο εσωτερικό του θα έχουν στη διάθεσή τους κλιματισμό, σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, δερμάτινη επένδυση ή ταπετσαρία Alcantara και πολλά άλλα. Δεν ξεχνάμε βεβαίως το σύστημα που ανοίγει τις πόρτες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.
 
Στο θέμα της απόδοσης, η Koenigsegg έχει εξοπλίσει το Jesko με ένα twin turbo κινητήρα V8 5.0 λίτρων, που προσφέρει απλόχερα 1.280 ίππους όταν καταναλώνει απλή αμόλυβδη, ενώ με βενζίνη E85 (μεγαλύτερο ποσοστό αιθανόλης) η ισχύς ανεβαίνει στους 1.600 ίππους. Όποια και να είναι η ιπποδύναμη συνοδεύεται από ροπή στρέψης 1.500 Nm που ωθεί το μοντέλο μέχρι τα 482 χλμ./ώρα.
 
Τώρα σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αυτό ανέρχεται στα 2.350.000 ευρώ χωρίς φόρους!

NEO PROACE
NISSAN